Mijn favoriete fictieve koppels

Iedereen kent het wel. Je bent een boek aan het lezen en dan zijn er twee personages die gewoon echt perfect bij elkaar passen. Het hele boek (of de hele serie) zit je dan te hopen dat ze bij elkaar komen en dat ook voor altijd blijven. Gewoon omdat ze echt de perfecte match zijn en zo’n ontzettend leuke relatie hebben. Hoewel ik meestal meer ben van veel actie en spanning in boeken, vind ik het soms ook heerlijk om weg te zwijmelen bij romantische scènes in boeken. Vandaag zet ik vijf van mijn favoriete fictieve koppels op een rijtje.

Étienne St. Clair en Anna – Anna and the French kiss

Etienne en Anna zijn echt zo geweldig samen. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten, voel je gewoon de chemie tussen deze twee. Ze hebben echt een geweldige relatie waarin ze elkaar heel veel plagen, maar daarnaast soms ook ontzettend klef zijn en altijd voor elkaar klaar staan. En Étienne is gewoon echt een schatje.

 

Magnus en Alec  – The mortal instruments

Dit is één van mijn favoriete series. Ik heb deze boeken echt verslonden en ik ben echt een grote Malec fan. Op het eerste gezicht lijkt de relatie tussen deze twee misschien niet zo voor de hand liggend, maar ze passen echt onwijs goed bij elkaar.

 

Juliette en Warner – Touching Juliette serie

Juliette en Warner zijn echt de perfecte match. Ze hebben allebei zo veel meegemaakt in hun verleden, waardoor ze allebei erg beschadigt zijn. Bij elkaar vinden ze toch weer geluk en kunnen ze de pijn uit het verleden even een klein beetje vergeten.

 

Catherine en Jess – Harteloos

Het hele boek lang bleef ik hopen dat de relatie tussen Catherine en Jess uiteindelijk zou werken. Al weet je al vanaf het begin dat het niet goed af zal lopen tussen deze twee, je hoopt toch dat het anders loopt. Want Cath en Jess zijn zo leuk samen.

 

Ron en Hermione – Harry Potter

Mijn absolute favoriet: Ron en Hermione. Ik vind het gewoon echt geweldig hoe ze elkaar heel lang niet kunnen uitstaan en dat ze zich dan langzaam beginnen te realiseren wat ze voor elkaar voelen. Ik hou ervan Hoe ze continu over alles kibbelen, maar toch als het er echt op aankomt zullen ze er altijd voor elkaar zijn.

Wat is jouw favoriete fictieve koppel?

Eén gedachte over “Mijn favoriete fictieve koppels

  1. Pingback: Week diary #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.