Films die ik de afgelopen tijd gezien heb

Ik merk dat ik de laatste tijd best wel veel films kijk. Op Netflix zoek ik steeds vaker een film op in plaats van een serie. En ook met mijn vriend kijk ik best wel regelmatig een film. Daarom leek het mij leuk om de films die ik de afgelopen tijd gezien heb op een rijtje te zetten en wie weet ontdekken jullie nog een leuke film om te gaan kijken.

Finding Dory (2016)

De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.

Afgelopen week kwam Finding Dory op Netflix te staan en daar was ik heel erg blij mee. Ik had deze film namelijk nog niet gezien, maar wilde deze wel heel graag zien. Vandaar ook dat ik deze film zo snel mogelijk ging kijken zodra deze op Netflix stond. Gelukkig  wilde mijn vriend na wat protest dat hij al genoeg Disneyfilms moet kijken met zijn neefje toch ook de film wel zien.

Pitch perfect 2 (2015)

De Bellas zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

Ik hou echt van Pitch Perfect. Zowel het eerste als het tweede deel. Als ik deze films kijk, kan ik ook niet anders dan de hele tijd meezingen haha. En Pitch Perfect 2 staat sinds een tijdje op Netflix en dus besloot ik toen ik laatst een avondje niks te doen had, deze film maar weer eens te gaan kijken.

Prisoners (2013)

Keller Dover (Hugh Jackman) wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder. Zijn zes jaar oude dochter Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een vervallen camper die eerder in hun straat stond geparkeerd. Rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) leidt het onderzoek en arresteert de bestuurder Alex Jones (Paul Dano). Wegens gebrek aan bewijs moet hij de verdachte echter weer laten gaan. Wetende dat het leven van zijn dochter op het spel staat besluit Dover het heft in eigen hand te nemen.

Deze film is echt een hele grote aanrader. Het is een echte thriller met een heel bizar plot en superspannend. Ik zou deze film echt zo nog een keer kijken. En dan te bedenken dat de enige reden dat ik deze film keek, was dat Niels en ik maar niet konden besluiten welke film we gingen kijken en toen maar een willekeurige film in de categorie thrillers op Netflix aanklikte.

Legally blonde (2001)

De populaire Elle Woods heeft het allemaal. Ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus, en wil niets liever dan Mrs. Warner Huntington III worden. Er is echter één ding dat Warner er van afhoudt om haar ten huwelijk te vragen: Elle is te blond. Wanneer Warner zijn spullen pakt om naar Harvard te gaan komt hij een oude vriendin tegen. Elle moet alles op alles zetten om ook tot Harvard toegelaten te worden, en is vastberaden hem terug te winnen.

Dit is echt een perfecte film voor als je even niet wil nadenken en gewoon lekker wil lachen.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)

Tiener Jacob volgt aanwijzingen, die hem naar een mysterieus eiland leiden. Daar ontdekt hij de ruïnes van Miss Peregrine’s school voor bijzondere kinderen. Terwijl hij de verlaten gangen en slaapkamers verkent, ontdekt hij dat de bewoners ongelofelijke krachten bezaten. En dat ze misschien nog leven.

Deze film zag ik alweer best wel een tijd geleden met Niels in de bios. Ik vond deze film wel leuk, maar de boeken sowieso beter.

 

Welke films hebben jullie de laatste tijd gezien?

2 reacties op “Films die ik de afgelopen tijd gezien heb

  1. Pingback: Week diary #17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.