Series|Series die ik nog wil kijken #1

Mijn lijst met nog te lezen boeken begint inmiddels een behoorlijke omvang aan te nemen. Met series is dit eigenlijk niet anders. Ook daar komen steeds weer meer series bij die ik nog wil kijken (dat ik weer opnieuw begonnen ben met Gossip Girl helpt hier ook niet echt bij) en sommige series staan echt al een eeuwigheid op mijn to-watch lijst, maar heb ik nog steeds niet gekeken. Vandaag zet ik op een rij welke series ik echt nog wil gaan kijken, maar zolang er leuke series gemaakt blijven worden, zal deze lijst, net als mijn to be read-lijst alleen maar blijven groeien.

Game of Thrones

Soms heb ik het gevoel dat ik de enige persoon ben die Game of Thrones nog niet gekeken heeft. Ik moet ook heel eerlijk zeggen dat de serie me niet enorm erg trekt. Toch wil ik deze serie wel echt een keer gaan kijken, omdat iedereen er zo enthousiast over is.

The Crown

Al vanaf dat deze serie op Netflix kwam te staan, wil ik het al kijken, maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. En dat terwijl het me wel een hele leuke serie lijkt

Orange is The New Black

Aan OITNB ben ik ooit wel begonnen, maar om een of andere reden ben ik halverwege seizoen 1 ineens gestopt. Waarschijnlijk omdat ik weer eens teveel series tegelijk aan het volgen was, dan schieten sommige series er nog wel eens bij in. Ik heb alleen geen idee meer waar de afleveringen die ik al heb bekeken ook alweer over gingen, dus ik denk dat ik maar weer gewoon bij aflevering 1 moet beginnen.

Reign

Nog zo’n serie die ik al veel te lang wil kijken en die me helemaal mijn ding lijkt. Drama. geschiedenis en mooie kostuums. En inmiddels staan er al drie seizoenen op Netflix, dus genoeg afleveringen om te kijken.

Aangezien de lijst met series die ik nog wil kijken nog veel langer is, heb ik besloten om over een tijdje nog een post te maken met andere series die ik nog wil kijken. Voor nu hou ik het dus even bij deze vier, maar dit zijn zeker niet alle series die nog op mijn lijstje staan. Welke serie moet ik volgens jullie echt gaan kijken?

2 reacties op “Series|Series die ik nog wil kijken #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.