Reisverslag|Brugge dag 3

Het verslagje van de laatste dag in Brugge alweer. De verslagen van de eerste twee dagen kun je hier en hier lezen, als je dat nog niet gedaan hebt.

De derde en laatste dag in Brugge was een hele luie dag. Want 1. we waren heel moe,  2. het regende echt mega hard toen we wakker werden én 3. we wilden absoluut nog niet naar huis. Met als resultaat dat we veel te lang in bed bleven liggen. Toen we eenmaal toch maar opgestaan waren, ingepakt hadden en waren uitgecheckt bij het hotel, begonnen we de dag weer met koffie op dezelfde plek als waar we een dag eerder ook al hele lekkere koffie hadden gedronken. Dit keer namen we allebei een Latte Caramel.

Onze-Lieve-Vrouwekerk

Daarna besloten we een bezoek te brengen aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Langs deze kerk waren we echt al ontelbaar keer gelopen, aangezien deze in dezelfde straat als het hotel zat, maar we waren er nog steeds niet binnen geweest. Op zich was het wel een mooie kerk, maar ik heb wel eens mooiere gezien. Het was wel leuk om de Madonna met kind van Michelangelo gezien te hebben.

Laatste rondje door de stad

Toen we weer uit de kerk kwamen, liepen we nog een laatste rondje door de stad. We gingen onder andere een chocoladewinkel in om wat Belgische bonbons te kopen. Tenslotte lunchte we wat en rond half drie besloten we om maar richting het station te gaan en de trein naar huis te nemen. De terugreis ging een stuk soepeler dan de heenreis, waardoor we vrij snel weer terug in Nederland waren. In Dordrecht was het helaas tijd om gedag te zeggen tegen Niels en na nog een halfuurtje met de trein was ik ook weer thuis.

Ik heb echt drie geweldige dagen gehad in Brugge. We hebben zoveel moois gezien en ik heb echt zo genoten samen met mijn vriend. Ik kan Brugge echt heel erg aanraden voor een paar daagjes weg.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.