Recensie|Blijf bij mij (Wacht op mij #3) – Jennifer L. Armentrout

“De beste dingen in het leven zijn zelden goede ideeën”

Titel: Blijf bij mij

Serie: Wacht op mij #3

Auteur: Jennifer L. Armentrout

Uitgeverij: Zomer & Keuning

Genre: New Adult

Waardering: 4/5 sterren

Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.
Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter… niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven – en ook niet uit haar gedachten.

9200000049995566

Blijf bij mij is het derde deel in de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout. De twee vorige delen heb ik met veel plezier gelezen en dus was ik ook zeer benieuwd naar het derde deel. Het derde deel van deze serie gaat over Calla, die ook in Ga voor mij al voorkwam aangezien zij een vriendin is van Tess.

Zoals zo vaak in New Adult boeken hebben zowel Calla en Jax al veel ellende meegemaakt in hun levens, maar wat ik heel fijn vind in dit boek is dat de problemen die Calla heeft met haar moeder echt een hele grote rol spelen. Doordat Calla op zoek gaat naar haar moeder en haar geld komt ze soms behoorlijk in de problemen terecht en daardoor blijft er aldoor spanning in het boek.

” ‘Je zou ze eens moet zien hier in het zand. Je eierstokken worden op slag vrolijk als ze een lekker jongen met een kind zien.’ legde ze uit, en ik grijnsde en probeerde me Jax in te beelden met een kind. Ergens beneden voelde ik potverdorie nog een rilling ook.”

Zoals altijd was ook dit boek van Jennifer L. Armentrout weer erg verslavend. Op een of andere manier kan ik steeds niet stoppen met lezen en wilde ik na elk hoofdstuk weer verder lezen. Na het dichtslaan van elk boek wil ik het liefst gelijk weer verder in het volgende boek.

Calla vond ik echt een enorm leuk personage en ik kon me tijdens het lezen ook best wel goed in haar inleven. Jax daarentegen heb ik echt helemaal niks mee. Soms was hij wel lief voor Calla, maar meestal vond ik het gewoon een hele arrogante jongen, waarvan ik niet zo goed snapte wat Calla er nou in zag. Geef mij maar Cam en Jase dan, die gelukkig ook in dit deel weer een rol speelden.

“Toen zag ik pas dat hij een boek op schoot had liggen. Las hij? O god, jongens die lazen waren net zo zeldzaam als eenhoorns. Ze bestonden alleen in sprookjes.”

Blijf bij mij is weer een typisch boek van Jennifer L. Armentrout. Hoewel de grote lijnen steeds wel weer een beetje van hetzelfde zijn, weet ze mij toch elke keer weer te verrassen met bijzondere wendingen die ik niet zag aankomen. Zo wordt elk boek, ook al lijken ze op het eerste gezicht best wel op elkaar, toch heel uniek. Ik ben ook heel benieuwd naar het volgende deel, Val voor mij, en ik werd heel blij dat dit deel over Roxy en Reece gaat. Ik vond Roxy echt één van de leukste personages in Blijf bij mij dus ik wil heel graag nog meer over haar lezen.

“Hij was misschien een idioot, maar wel de idioot waar ik van hield.”

 

 

Eén gedachte over “Recensie|Blijf bij mij (Wacht op mij #3) – Jennifer L. Armentrout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.