Bloggen|Meest gelezen artikelen op mijn blog

Inmiddels blog ik alweer zo’n twee jaar op Bookalicious Journey. Laatst zat ik een beetje door mijn artikelen te bladeren en van sommige was ik echt compleet vergeten dat ik ze geschreven had. Terwijl ik daar mee bezig was, leek het mij een leuk idee om eens te delen wat nou eigenlijk de artikelen zijn die in die twee jaar het meest gelezen zijn. Voor mij leuk om te zien welk soort artikelen de meeste bezoekers trekken en voor jullie wellicht leuk om artikelen tegen te komen die jullie misschien nog niet gelezen hebben.

1. Marrakesh dag 1: Marokko

Dit is het meest gelezen artikel op mijn blog. Wel grappig aangezien dit artikel bijna alleen maar over de vliegreis gaat en de artikelen die echt over de dagen in Marrakesh gaan minder vaak gelezen zijn. Ik wil wel heel graag weer terug naar Marrakesh als ik deze blogs allemaal weer lees.

2. Favoriete Disney films

Niet zo gek dat dit artikel vaak gelezen wordt, iedereen houdt toch immers van Disney films.

3. Mijn ervaringen met Kobo plus

Dit artikel schreef ik nog niet zo heel lang geleden, maar wordt wel heel veel gelezen. Dit snap ik opzich ook wel, want ik wilde voordat ik een Kobo plus abonnement nam ook graag weten wat andere er voor ervaringen mee hadden.

4. 6 Netflix series om samen met je vriend te kijken

Deze verrast mij ook niet echt in de top 10. Artikelen over Netflix series doen het bij mij altijd heel goed. Waarschijnlijk omdat iedereen altijd wel op zoek is naar leuke nieuwe series om te kijken.

5. Recensie: Harteloos – Marissa Meyer

Dit is de meest gelezen recensie op mijn blog, geen idee waarom het juist precies deze is. Misschien omdat de boeken van Marissa Meyer sowieso heel populair zijn dit jaar.

6. Mijn studie: Schrijven en vertalen

Op nummer zes staat een artikel over mijn Masterstudie, die ik hopelijk eind oktober afrond. Dat dit artikel veel gelezen wordt, kan ik ook wel verklaren, want ik denk dat veel van mijn volgers deze studie sowieso wel interessant vinden. Ik ben overigens nog steeds heel blij dat ik deze master ben gaan doen, zoals ik een jaar geleden ook al in dit artikel schreef. Alleen ben ik er nu ook wel aan toe om klaar te zijn met studeren.

7. Book Blogger Life|Bloggen als je weinig tijd hebt

Tips en ervaringen over bloggen vind ik bij andere ook altijd heel leuk om te lezen, dus het verbaast me niet echt dat dit artikel ook in de top tien staat. Ik vind de artikelen in deze rubriek ook altijd leuk om te schrijven en heb ook alweer een aantal ideeën klaar staan die ik nog steeds moet uitwerken, waar ik dan weer steeds geen tijd voor heb, dus misschien moet ik mijn eigen tips weer eens toe gaan passen haha.

8. 5x leuke steden in Nederland om te bezoeken

Ik vind dit nog steeds een heel mooi lijstje. Misschien wil ik hier nog wel een keer een vervolg op maken, want er zijn nog veel meer mooie steden in Nederland. Zo was ik bijvoorbeeld afgelopen zomer sinds lange tijd weer eens in Dordrecht (mijn vriend woont daar dichtbij) en dat blijft ook echt wel een mooie stad.

9. Reis Bucketlist #4: Stockholm

Ahh Stockholm! Inmiddels ben ik daar vorig jaar in de zomer geweest. Deze stad staat dus niet meer op mijn ‘Bucketlist’, hooguit om ooit nog een keertje terug te gaan, want deze stad is echt prachtig. Hoe het was in Stockholm kun je hier lezen!

10. Halverwege 2017|Favorieten tot nu toe

Als laatste het meest recente artikel in deze top tien. In juli besloot ik een artikel te schrijven met wat mijn favoriete boeken waren die ik tot nu toe dit jaar heb gelezen. Inmiddels zijn daar alweer wat nieuwe pareltjes bijgekomen, dus bereid je voor op een heel andere lijstje aan het eind van 2017.

Dit waren ze dan. De tien artikelen die het meest gelezen zijn sinds ik 2 jaar geleden begonnen ben met bloggen op deze website. Sommige van deze artikelen vond ik wel logisch dat ze vaak gelezen zijn, maar sommige verraste me ook. In ieder geval gaf dit overzicht samenstellen voor mij zelf wel een goed beeld welke artikelen vaak gelezen worden. Niet dat ik daardoor de artikelen die ik wil publiceren daarop aanpas, want ik schrijf toch vooral voor mezelf. Het is echter wel interessant wat blijkbaar veel mensen aanspreekt.

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “Bloggen|Meest gelezen artikelen op mijn blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.