Boeken|Ik haalde mijn Reading Challenge nu al

Aan het begin van het jaar stelde ik mezelf als doel om dit jaar 52 boeken te gaan lezen. Hetzelfde doel als dat ik vorig jaar had, maar ik haalde het toen maar net en daarom besloot ik weer voor hetzelfde aantal boeken te gaan. Nu is het nog maar september, maar ik haalde mijn doel van 52 boeken nu al.

Geen idee hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar ik heb dus als 52 boeken gelezen dit jaar, ook al heb ik het best druk gehad naast het lezen. Wel heb ik best wel regelmatig in het OV gezeten en dat zorgt er natuurlijk wel voor dat ik extra veel kan lezen. Hoe dan ook ik las al 52 boeken dit jaar en daar zaten ook best wat dikke boeken bij dus ik ben best wel trots op mezelf dat ik al zoveel gelezen heb. En nu? Mijn Reading Challenge nog verhogen? Nee ik denk het niet. Ik ga gewoon proberen de laatste maanden van het jaar nog zoveel mogelijk te lezen, maar hoeveel ik nog lees, maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Mijn prioriteit ligt de komende maanden meer bij het echt afronden van mijn studie, een baan vinden en een appartementje zoeken in Rotterdam. Daarnaast wil ik natuurlijk ook wel zoveel mogelijk lezen, maar of dat nu 5, 10 of 20 boeken zijn dat maakt me helemaal niks uit.

Dit zijn trouwens de boeken die ik dit jaar al las:

20170918_16393720170918_163957

Hoe gaat het met jullie Reading Challenge?

Eén gedachte over “Boeken|Ik haalde mijn Reading Challenge nu al

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.