Wat ik leuk vind aan de herfst

Ik geef toe dat ik niet altijd fan ben van de herfst. Als ik door de kou, de regen en de wind naar werk of college moet, dan baal ik in de herfst wel dat het niet meer zo lekker warm is en dat ik niet meer gewoon zonder jas naar buiten kan. Toch heeft de herfst, net als alle andere seizoen, ook hele leuke dingen. Ik vind de herfst altijd vooral een heel gezellig seizoen.

autumn-209479__480

Boek + Thee + Kaarsjes = Perfecte avond

De herfst is echt hét seizoen om ’s avonds met een boek op de bank te kruipen. Kopje thee erbij, geurkaarsen aan, dat is toch echt genieten voor ons boekenwurmen. En als ik geen zin heb om te lezen, dan is het natuurlijk ook perfect om een avondje te Netflixen. Lekker op de bank of in bed knuffelen met mijn vriend en een goede film of serie kijken. Op die manier kom ik die koude avonden wel door.

Boswandeling/strandwandeling

Hoewel het binnen natuurlijk heel gezellig kan zijn, vind ik het ook fijn om in de herfst lekker naar buiten te gaan. Een flinke boswandeling is altijd leuk om te maken, maar in de herfst misschien wel het allerleukst met alle verkleurde blaadjes, paddenstoelen en kastanjes. Fototoestel mee en je kan gegarandeerd een aantal mooie plaatjes schieten. Ook het strand is heerlijk om even uit te waaien. Een wandeling over het strand en door de duinen vind ik altijd heel leuk om te maken. En na zo’n wandeling natuurlijk lekker opwarmen met een welverdiende kop warme chocolademelk met slagroom.

conkers-15186__480

Eten

Ik kan me best wel verheugen op het eten in de herfst. Ik ben gek op stamppotten en in de herfst wordt het weer tijd om daar van te genieten. Verder hou ik echt van pompoensoep en dit heb ik vorige week dan eindelijk weer eens gemaakt. Ik had het zo lang niet gegeten, terwijl het echt mijn favoriete soep is, dus dat was echt genieten.

Qua tussendoortjes ben ik zo blij dat er weer kruidnoten in de winkel liggen, vooral de chocolade en de truffel♥️ Ik heb mezelf nog kunnen inhouden en heb ze nog niet gekocht. Maar ja als je in een supermarkt werkt, valt er niet echt aan te ontkomen, aangezien er steeds kruidnoten in de kantine worden neergezet.

pumpkins-2204643_1280

Herfstkleding

De kleuren in de herfst zijn zo prachtig. In de natuur, maar ook de kleuren van herfstkleding zijn mijn favorieten, vooral bordeauxrood daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Ook kan je in de herfst weer veel verschillende combinaties van kleding maken, omdat het weer heel geschikt is om laagjes te dragen. Zo is je outfit geschikt voor zowel warmte als kou. Wat ik ook in de herfst en winter weer graag draag is lippenstift. Ik hou echt van lippenstift, maar als het warm is, blijft het voor geen meter zitten. In de herfst heb ik daar geen last van en draag ik het dus veel vaker.

Hoewel ik de herfst dus niet altijd even fijn vind, kan ik er ook zeker wel van genieten. Ik denk dat elk seizoen wel zijn leuke en minder leuke dingen heeft en hoewel het misschien weer even wennen is dat het weer wat kouder en eerder donker wordt, is, levert het ook heel veel gezelligheid op.

fly-agaric-975261__480

Wat vind jij leuk aan de herfst?

 

Eén gedachte over “Wat ik leuk vind aan de herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.