TBR|Kobo plus boeken die ik binnenkort wil lezen

Een tijdje geleden, toen bol.com en Kobo met het Kobo Plus abonnement kwamen, schreef ik al een keer een artikel over wat mijn ervaringen waren na één maand dit abonnement gehad te hebben en vertelde ik welke boeken binnen dit abonnement ik zeker wilde gaan lezen. Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder en heb ik behoorlijk wat boeken die ik wilde lezen gelezen en zijn er ook weer een hoop nieuwe boeken in het abonnement bijgekomen. Laatst zat ik een avondje tussen het aanbod door te bladeren en downloaden gelijk alles wat ik tegenkwam en graag wilde lezen op mijn ereader. Vandaag kunnen jullie meekijken naar welke Kobo Plus e-books ik de komende tijd wil gaan lezen.

De 100 – Kass Morgan

Ik kwam onder andere alle vier de boeken (dus ook de allernieuwste!) van de De 100-serie tegen. Ik heb deze boeken nog steeds niet gelezen, maar nu ik ze alle vier op mijn ereader heb staan wil ik er eigenlijk binnenkort toch maar eens aan beginnen.

Moord in de Orient-Expres – Agatha Christie

Ik schreef eerder deze week al dat ik dit boek graag wil gaan lezen, omdat de film deze maand in de bioscoop verschijnt. Meteen op mijn e-reader gezet dus en ik wil dit boek denk ik als volgende gaan lezen.

Iskari (De laatste Namsara) – Kristen Ciccarelli

Hier werd ik echt heel erg blij van, want dit boek van Blossom Books is pas net uit en nu dus al te lezen met Kobo Plus. Hoewel het fysieke boek ook heel mooi is, probeer ik minder geld uit te geven aan boeken en dus is het ebook een goed alternatief. Ik ben heel benieuwd naar dit boek en heb er al veel goede recensies over gelezen en dus wil ik deze zeker snel gaan lezen.

Unplugged – Donna Freitas

Ik kwam zowel Unplugged als het vervolg De mensenmarkt tegen. Naar dit boek ben ik ook al een tijdje heel benieuwd, maar door de wisselende recensies twijfelde ik heel erg of ik het wilde kopen.

Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers & De kronieken van Bane- Cassandra Clare

Twee boeken over de Schaduwjagers die ik allebei nog niet gelezen heb, maar die ik zeker nog van plan ben om te gaan lezen.

Calander girl – Audrey Carlan

Alle vier de delen van deze serie zijn beschikbaar in Kobo Plus. Vooral toen deze serie net uitkwam, hoorde ik er heel veel wisselende verhalen over en ik ben nog steeds erg benieuwd wat ik er van ga vinden.

De gloed van gedoofde sterren (Ventura Saga #2) – Kate Ling

Over het eerste deel van deze serie, Eenzaam en extreem ver weg, was mijn mening een beetje wisselend. Het idee van het verhaal vond ik goed, maar de uitwerking iets minder. Ik ben heel benieuwd wat ik van dit tweede deel ga vinden.

Stuk van jou – Sophie Jackson

Sophie Jackson is een New adult-auteur waar ik nog nooit een boek van heb gelezen. Over Stuk van jou heb ik wel heel veel positieve verhalen gehoord, dus daar ben ik wel heel benieuwd naar.

De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner

Dit boek staat ook al heel lang op mijn lijstje om eens een keer te gaan lezen. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord en het schijnt dat je er helemaal van in een reisstemming raakt.

Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Een paar maanden geleden las ik de Young Adult thriller 13 minuten van Sarah Pinborough. Ik vond dit boek erg goed en ben dan ook heel benieuwd naar haar ‘volwassen’ thriller Wat jij niet ziet.

 

Welke van deze boeken moet ik volgens jou echt gaan lezen?

2 reacties op “TBR|Kobo plus boeken die ik binnenkort wil lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.