Series|Currently watching on Netflix #3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over de series die ik op dit moment kijk op Netflix en het leek me wel weer eens tijd om jullie een kijkje te geven in de series die ik op dit moment volg.

Stranger Things 

Sinds vorige week staat seizoen 2 van Stranger Things op Netflix. Ik ben er van de week aan begonnen, maar aangezien ik deze serie samen met mijn vriend kijk, en we dus steeds tijd moeten vinden om samen te kijken, heb ik pas twee afleveringen gezien. De twee afleveringen die ik gezien heb, waren in ieder geval weer net zo veelbelovend als seizoen 1, dus ik ben heel benieuwd naar de rest.

Full House

Full House is een serie uit de jaren 80/90 die ik per toeval ontdekte, omdat Netflix me elke keer Fuller House, het vervolg van Full House, aanraadde. De serie gaat over een alleenstaande vader die samen met zijn beste vriend en zwager zijn drie dochters opvoed. Aangezien ze allemaal nogal tegenpolen van elkaar zijn, levert dit de nodige problemen op. De serie heeft acht seizoenen en elke aflevering duurt twintig minuten, dus echt zo’n serie waarvan je af en toe een aflevering tussendoor kijkt. Aan het begin moest ik er wel even inkomen, maar ik ben nu bezig met seizoen drie en nu ben ik er wel een beetje verslaafd aan. Vooral door Michelle, de jongste dochter (gespeeld door de Olsen twins), die echt de meest schattige baby/peuter is.

Riverdale 

Ook van deze serie is laatst seizoen 2 begonnen. Helaas maar één aflevering per week dus het is wel elke keer weer wachten op een nieuwe aflevering. Ik moet zeggen dat ik seizoen 2 tot nu toe best wel tegen vind vallen, maar ik hoop echt dat het weer terug komt op het niveau van seizoen 1, want toen vond ik de serie juist heel erg leuk. Gelukkig zijn Jughead en Archie nog steeds heel leuk om naar te kijken, al vind ik Archie in seizoen 2 wel heel irritant aan het worden.

Modern Family

Afgelopen week kwam seizoen 8 van Modern Family op Netflix. Ik ben hier nog niet aan begonnen, maar ik weet zeker dat ik dat wel snel ga doen. Op een of andere manier blijf ik gewoon van deze serie, en deze bijzondere familie, genieten zelfs na zoveel seizoenen. Met maar twintig minuten per aflevering ben je ook zo door een seizoen heen.

Dit zijn dus de vier series die ik op dit moment kijk. Redelijk overzichtelijk voor de verandering, want ik kijk wel eens veel meer tegelijkertijd, meestal omdat ik niet kan kiezen wat ik wil kijken.

Welke series volg jij momenteel op Netflix?

6 reacties op “Series|Currently watching on Netflix #3

  1. Ik ben op dit moment ook seizoen 2 van Stranger Things aan het kijken! Het is echt geweldig, net als het eerste seizoen 😀 Eigenlijk was ik van plan om de serie een beetje “uit te smeren” en dus iedere week twee afleveringen te kijken, maar mijn zelfbeheersing laat me in de steek – ik heb de afgelopen avonden niets anders gekeken en vanavond kijk ik de laatste drie afleveringen al x’D

    Heb er gemengde gevoelens over – aan de ene kant kan ik niet wachten om het af te kijken, maar aan de andere kant vind ik het jammer dat het straks alweer afgelopen is, haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben echt zo benieuwd naar Stranger Things, maar ik ben echt bang dat ik het te eng ga vinden, haha. Ik vind Riverdale ook wel vermakelijk om te kijken, al vind ik Archie steeds iets minder leuk worden jammer genoeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.