Mini Filmrecensies|Met o.a. 12 Strong en Black Panther

Sinds de laatste post over de films die ik gekeken heb, ben ik weer regelmatig in de bioscoop geweest. Daarom leek het mij wel weer eens tijd voor een aantal mini-recensies over de films die ik afgelopen maand gekeken heb en er zaten weer een paar mooie films bij.

Molly’s Game

Molly’s Game is een film die behoorlijk lang duurde. Het verhaal vond ik op zich wel interessant, maar wat mij betreft had het ook best in een wat korter tijdsbestek verteld kunnen worden. Er zat wel lekker veel actie in de film, maar het einde was nogal een anticlimax, want het voelde niet alsof het verhaal echt af was.

Jumanji: Welcome to the jungle

Jumanji: Welcome to the jungle vond ik best een prima film, waar ik de hele tijd met plezier naar heb zitten kijken. Het is niet één van mijn favorieten, maar ik vond het zeker een vermakelijke film om naar te kijken, met heel veel humor erin.

Darkest Hour

Dit vond ik echt een hele goede en vooral heel interessante film. Vooral de manier waarop Gary Oldman de rol van Winston Churchill neerzet is geniaal. Misschien dikt de film de gebeurtenissen iets te veel aan, maar er werd in ieder geval een mooi beeld geschetst van de eerste dagen van Winston Churchill als premier van Groot-Brittannië. Ik heb me zeker geen moment verveeld tijdens het kijken van deze film.

Downsize

Deze film vond ik eerlijk gezegd een beetje een tegenvaller. Op een of andere manier is de film heel anders dan dat de trailer doet vermoeden en eerlijk gezegd had ik er door de trailer veel meer van verwacht en die verwachtingen werden helaas helemaal niet waargemaakt. Ik had vooral een echte commedy verwacht, maar ondanks dat er af en toe wel humor in zat, is het nou niet zo dat ik heel veel gelachen heb en het einde vond ik ook een beetje teleurstellend.

12 Strong

12 Strong is denk ik wel de beste film die ik de afgelopen tijd zag. Het verhaal was interessant en het zat vol met actie. Voor dat ik het wist was de film alweer afgelopen en dat vond ik best jammer, want ik had best nog even door willen kijken.

The Post

Inmiddels is het meer dan een week geleden dat ik The Post zag, maar ik weet eerlijk gezegd nog steeds niet zo goed wat ik er precies van vind. Ik had de trailer van deze film al een aantal keer gezien in de bioscoop en eerlijk gezegd keek ik er ook best naar uit om deze film te gaan kijken, maar na afloop van de film was ik niet zo enthousiast als ik verwacht had en eigenlijk weet ik niet precies waar dat dan door komt. Het onderwerp van de film vond ik in ieder geval wel heel interessant, maar de manier waarop het verteld werd viel een beetje tegen.

Black Panther

Hoewel ik aan het begin van Black Panther niet helemaal in het verhaal kwam, is dit uiteindelijk wel één van mijn favorieten van de afgelopen tijd geworden. Het is een heerlijke actiefilm met geweldige cast en die ook nog eens een belangrijke boodschap uitdraagt door kritische te kijken naar de maatschappij. Bovendien is de grote dosis girlpower in deze film zeker een groot pluspunt.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gekeken?

 

Eén gedachte over “Mini Filmrecensies|Met o.a. 12 Strong en Black Panther

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.