Weekendje Amersfoort

Vorige week was ik samen met mijn vriend een weekendje weg naar Amersfoort. We hadden allebei wel zin om even samen weg te gaan en uiteindelijk werd dat Amersfoort. Het weekend verliep iets anders dan vooraf de planning was, omdat mijn vriend op zaterdagavond niet zulk leuk nieuws kreeg. Toch was het best wel een fijn weekend en Amersfoort is echt een mooie stad, daarom wilde ik jullie de foto’s zeker niet onthouden.

Op zaterdagochtend moesten we allebei nog werken en rond een uur of drie vertrokken we richting Amersfoort waar we om vier uur aankwamen. We checkten in in het hotel op zo’n tien minuten lopen van het centrum. Aangezien we een kamer hadden op de negende verdieping hadden we echt een heel mooi uitzicht over de stad, al zie je dat op de foto’s niet heel erg goed.

 

Daarna gingen we de stad in om een plek te zoeken waar we gezellig konden eten. Uiteindelijk kwamen we uit bij Dara, een gezellig restaurant aan het water, waar we lekker hebben genoten van een aantal kleine gerechtjes.

20180207_115735.png

Nadat we een paar uurtjes lekker hebben zitten eten en vooral heel veel gepraat en gelachen, wandelde we de stad weer in om een rondje te wandelen en daarna richting de bioscoop te gaan om de film The Post te kijken. Daarna gingen we weer terug naar het hotel, tegenover de bioscoop, en eindigde de dag zoals ik al schreef voor mijn vriend wat minder leuk, maar ik ben blij dat ik er wel voor hem kon zijn deze avond, want dat had hij wel echt even nodig.

 

Op zondag hoefde we pas om twaalf uur uit te checken en daarom deden we het ’s ochtends lekker rustig aan. Rond twaalf uur gingen we richting de Bagels & Beans om te ontbijten en daarna liepen we nog een rondje door de stad. We hadden niet echt een plan en liepen gewoon een beetje rond door alle leuke straatjes, waarbij ik vooral probeerde om mijn vriend een beetje af te leiden. Uiteindelijk was het best wel een hele leuke dag.

 

Amersfoort was een stad waar ik nog nooit geweest was, maar waar ik nu ik er geweest ben best nog wel een keer terug zou willen gaan, want ik vond het een hele mooie en vooral ook hele gezellige stad, waar elk straatje in het centrum wel het bezichtigen waard is. Hoewel het weekend uiteindelijk wat anders verliep dan de planning was, was het wel een heel fijn weekend, dat mijn vriend en ik allebei wel even nodig hadden.

Ben jij wel eens in Amersfoort geweest?

Eén gedachte over “Weekendje Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.