Series|Currently watching on Netflix #4

Aangezien het alweer een tijd geleden is dat ik een overzicht schreef over welke Netflixseries ik op dat moment aan het kijken was, leek het mij daar wel weer eens tijd voor. De afgelopen maanden merkte ik dat ik weer een stuk meer las dan daarvoor, maar dit ging wel duidelijk ten kostte van de tijd die ik besteedde aan Netflix. Daar keek ik namelijk een stuk minder naar de afgelopen tijd. Toch zijn er wel een aantal series die ik af en toe tussen door kijk en dat zijn de volgende.

Shadowhunters

Sinds vorige week is seizoen drie van Shadowhunters begonnen en komt er weer elke week een nieuwe aflevering online. Het eerste seizoen van deze serie vond ik nog niet heel erg goed, maar het tweede seizoen was naar mijn mening al een stuk beter. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik van dit derde seizoen ga vinden. In ieder geval is er elke week weer een aflevering om naar uit te kijken.

Friends

Sinds het begin van dit jaar staan alle negen seizoenen van Friends op Netflix. Aangezien ik deze serie, volgens mij als een van de weinigen, nog nooit gezien heb, ben ik daar laatst ook aan begonnen. Ik ben nog steeds bezig met seizoen 1 en het gaat dus nog wel even duren voordat ik deze serie helemaal gekeken heb. Ik vind deze serie perfect om af en toe een aflevering tussendoor te kijken, omdat het lekker luchtig is én de afleveringen maar twintig minuten duren.

Reign

Reign is een serie die ook in mijn vorige lijstjes al voorbij is gekomen. Momenteel ben ik bijna klaar met het laatste seizoen en ik vind het jammer dat er bijna een einde gaat komen aan deze serie, omdat het echt een van mijn favoriete series is. Ik zou hier echt nog wel veel meer seizoenen van kunnen kijken zonder dat het gaat vervelen.

Riverdale

Oké eigenlijk kijk ik Riverdale op dit moment niet echt, want ik heb sinds die nieuwe afleveringen van seizoen 2 online kwamen nog geen aflevering gezien. Waar ik het eerste seizoen van deze serie echt goed vond, werd het in seizoen 2 voor mij steeds minder waardoor ik nu ook niet echt de behoefte heb om door te kijken. Toch ben ik ergens nog wel benieuwd hoe deze serie zich verder gaat ontwikkelen en ik sluit dus zeker niet uit dat ik ooit nog wel een keer verder ga kijken.

The Sinner

Aan The Sinner ben ik van het weekend samen met mijn vriend begonnen. Aangezien we pas één aflevering hebben gezien kan ik er nog niet heel veel over zeggen, maar de eerste aflevering was zeker veelbelovend. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de rest van deze serie, vooral omdat ik er ook heel veel goede verhalen over heb gehoord.

Dit zijn dus de series die ik momenteel regelmatig of iets minder regelmatig kijk. Nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd welke series jullie allemaal volgen op het moment, want misschien kan ik daar nog inspiratie uit halen voor leuke series om te kijken.

5 reacties op “Series|Currently watching on Netflix #4

  1. Dat had ik ook met Riverdale. Het eerste seizoen had ik no time gekeken, maar toen het tweede seizoen wekelijks erop kwam ben ik na aflevering 1 afgehaakt. Toch hoop ik nog wel een keer in de bui komen om hem te kijken. 3%, een vrij onbekende dystopische serie, is echt een aanrader.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.