WWW Woensdag #2|Met o.a. Schimmendans & De gevangene van de hemel

Iedere woensdag geef ik antwoord op drie vragen om jullie een inkijkje te geven in welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben en om alvast een idee te geven welke recensies er dus de komende tijd uitkomen. De vragen die ik elke week beantwoord zijn:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?


Welke boeken heb ik afgelopen week gelezen?

Vorige week schreef ik al dat ik bezig was in Kies voor mij en dat dit boek mij minder wist te pakken dan de voorgaande delen in deze serie van Jennifer L. Armentrout. Inmiddels heb ik het boek dus wel uitgelezen en ik moet zeggen dat toen ik eenmaal halverwege was ik het boek niet meer weg kon leggen.

Het andere boek dat ik afgelopen week las was Schimmendans, het tweede deel in de Schimmenwereld-serie van Lynn Robin. Dit is een boek waar ik erg van genoten heb en dat ik, mede doordat het boek niet zo dik is, binnen no-time uitlas.


Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik bezig in De gevangene van de hemel van Carlos Ruiz Zafón. Dit is het derde boek in de serie van Zafón over Het Kerkhof der Vergeten Boeken. De vorige twee boeken vond ik heel goed, dus ik ben ook heel benieuwd wat ik van deze ga vinden. Het derde boek is een stuk minder dik dan de ander boeken in deze serie, maar toch schiet ik nog niet erg op met het lezen ervan.

20180219_105959
Welke boeken wil ik hierna gaan lezen?

Aangezien ik zondag op vakantie ga en de komende dagen vooral moet werken, heb ik geen idee hoeveel ik ga lezen de komende weken. Ik hoop op vakantie wel regelmatig een boek te kunnen oppakken, want hoewel we natuurlijk veel willen zien en van het eiland en van elkaar willen genieten, wil ik zeker ook af en toe van de zon genieten met een boek. Gelukkig vindt mijn vriend dat ook fijn, dus daar gaat zeker af en toe wel tijd voor zijn. Maar geen idee dus of ik veel of weinig ga lezen. In ieder geval wil ik eindelijk eens gaan beginnen De dood zingt in Napels. Dit boek won ik een tijdje geleden bij Hebban, maar ben ik nog steeds niet aan toegekomen. Dit boek gaat dus zeker mee op vakantie in de hoop dat ik het nu eindelijk ook echt ga lezen. Wel in ebook vorm, want aangezien het boek in Kobo Plus zit, is het wel zo makkelijk om het boek digitaal mee te nemen.

20180226_105118.jpg
Welk boek lees jij nu?

Eén gedachte over “WWW Woensdag #2|Met o.a. Schimmendans & De gevangene van de hemel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.