Nieuwe vakantieplannen…

Ik ben dit jaar natuurlijk al een keer op vakantie geweest. Begin april ging ik namelijk een week naar Sicilië. Maar als jullie mij inmiddels een beetje kennen, weten jullie ook wel dat ik het liefst wel vaker dan een keer per jaar mijn koffers pak om naar het buitenland te gaan. Daarom duurde het ook niet heel lang voordat mijn vriend en ik opnieuw een vakantie boekte. Al moet ik na deze vakantie denk ik wel weer even sparen voordat ik weer op reis kan, want helaas is het geen goedkope bestemming, maar wel eentje waar ik al heel erg lang naar toe wil en ik ben nu dan ook heel enthousiast dat ik eind augustus eindelijk ga. Waarschijnlijk hebben jullie aan de afbeelding boven dit artikel al kunnen raden waar ik naar toe ga, maar voor het geval het nog niet duidelijk was: ik ga naar NEW YORK!!

New York dus. Deze stad staat echt al heel lang op mijn lijstje om te bezoeken en toen mijn vriend en ik bedachten dat we dit jaar nog wel een stedentrip wilde doen, kwam New York bij ons allebei al redelijk snel weer bovendrijven, ondanks dat hij hier een aantal jaar geleden al geweest is. Helaas is het niet zo goedkoop om naar Amerika te vliegen en daardoor bleef ik wel een beetje twijfelen Toen kwam mijn vriend vorige week een goede aanbieding tegen voor een vlucht en hotel midden in Manhattan waar ik gewoon geen nee meer tegen kon zeggen en nu ga ik dus eind augustus echt naar New York.

We vliegen op maandagmiddag vanaf Schiphol rechtstreeks naar New York en komen daar dan ook op maandagmiddag plaatselijke tijd aan. Daarna hebben we dinsdag, woensdag en donderdag volledig om in New York te besteden en ook nog een groot deel van de vrijdag, omdat we vrijdag pas in de avond weer terug vliegen. Natuurlijk lang niet genoeg tijd om alles te zien, maar zeker wel om de belangrijkste dingen te doen.

Wat we precies allemaal willen gaan zien en doen daar gaan we de komende maanden lekker over nadenken.Ik wil natuurlijk lekker alle standaard dingen doen die je bezoekt als je voor het eerst in New York bent, maar aangezien het voor mijn vriend de tweede keer in deze stad is, wil hij ook wel wat dingen zien die hij nog niet gezien heeft (Al was hij er de vorige keer maar heel kort, dus hij heeft ook nog niet zo heel veel gezien). Ongetwijfeld zullen we dus uiteindelijk een hele volle planning krijgen, maar dat is alleen maar fijn. Ik wil namelijk het liefst zoveel mogelijk zien in deze stad.

Ik heb er zoveel zin in en de komende maanden gaan we lekker veel plannen maken en vooruit kijken, want dat vind ik ook altijd een heel leuk onderdeel van een vakantie: het uitzoeken wat je allemaal wilt gaan doen. Daarnaast ga ik binnenkort maar weer eens opnieuw aan Gossip Girl beginnen, want hoe kan je nou beter in de stemming voor New York komen dan door deze serie te gaan kijken!

Ga jij nog op vakantie deze zomer?

2 reacties op “Nieuwe vakantieplannen…

  1. Wat tof! New York staat al heel lang op mijn lijstje, maar met mijn studentenbudget komt het er nog even niet van 😉 Deze zomer ga ik naar Duitsland, met de schoonfamilie mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.