WWW Woensdag #9 | Met o.a. De krijtman & Het eeuwige leven

Op woensdag geef ik regelmatig antwoord op drie vragen om jullie een inkijkje te geven in welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben en om alvast een idee te geven welke recensies er dus de komende tijd uitkomen. De vragen die ik elke week beantwoord zijn:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?

Vorige week heb ik de WWW Woensdag een keertje overgeslagen, omdat ik maar heel weinig gelezen had. Vandaag heb ik dus wat meer om over te schrijven.


Welke boeken heb ik afgelopen tijd gelezen?

Om te beginnen las ik het boek Het eeuwige leven van Matt Haig uit. Van dit boek verscheen eerder deze week mijn recensie online. Ik heb erg van dit boek genoten, ondanks dat er niet veel actie in zit. De schrijfstijl van Matt Haig is heel fijn om te lezen en het onderwerp is interessant. Daarom vond ik het ook jammer toen ik het boek uit had.

Daarnaast las ik het boek De krijtman van C.J. Tudor. Ik kwam hier wat moeilijk in, maar het is zeker een boek dat de moeite waard is om te lezen. Het verhaal, de sfeer en de schrijfstijl deden mij een beetje denken aan It van Stephen King, maar dan in iets minder bladzijden en ook iets minder gruwelijk.  Het begin van het boek is een beetje traag, maar maakte mij wel nieuwsgierig naar de rest. In de laatste honderd bladzijden gebeurd er ineens heel veel en zijn er veel verrassende wendingen, waarvan ik er sommige al aan zag komen, maar sommige ook totaal niet.

Welk boek lees ik nu?

Ik ben nu bezig in het vierde en laatste deel van Het kerkhof der vergeten boeken, Het labyrint der geesten, van Carlos Ruiz Zafón. Ik vind deze serie echt heel erg goed, maar stelde het lezen van het laatste boek toch een beetje uit, omdat het zo ontzettend dik is. Toch ben ik wel benieuwd naar de rest van het verhaal en ben ik blij dat ik het boek toch heb opgepakt.

Welke boeken wil ik hierna gaan lezen?

Er staan nog een heleboel boeken op mijn ereader te wachten om gelezen te worden. Teveel om op te noemen eigenlijk. Afgelopen week twijfelde ik tussen het lezen van Het labyrint der geesten, Ik ken je nog (Alice Fokkelman), Echte liefde vind je in de boekhandel (Veronica Henry) en Onverwacht (Rebecca Yarros). Grote kans dat het dus één van de drie nog overgebleven boeken wordt hierna. Alhoewel het ook best zo kan zijn dat ik ineens weer zin heb in een heel ander boek, dan verdwijnt de rest gewoon weer even naar de achtergrond.

Welk boek lees jij nu?

Eén gedachte over “WWW Woensdag #9 | Met o.a. De krijtman & Het eeuwige leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.