Mini Filmrecensies|Met o.a. I Feel Pretty & Love, Simon

Het is al heel lang geleden dat ik een post schreef met filmrecensies over films die ik de afgelopen tijd gezien heb. Dit betekent echter niet dat ik ook geen films zag, want ik zag er juist best wel veel de afgelopen twee maanden, zowel thuis als in de bioscoop. Van sommige weet ik niet eens meer precies wat ik er van vond, want ik was weer eens niet zo slim om bij te houden welke films ik zag en of ik ze goed vond of niet. Toch wil ik vandaag wel weer eens een aantal minirecensies met jullie delen van een aantal films die ik de afgelopen maanden heb gezien.

Midnight Sun

Het is echt alweer een tijd geleden dat ik Midnight Sun zag, maar ik weet nog wel dat ik dit een hele fijne film vond. Een beetje een film a la Everything Everything. Alleen vond ik Midnight sun persoonlijk wel beter. Hoewel misschien een beetje een cliché tiener liefdesfilm, heb ik er wel van genoten en af en toe echt met tranen in mijn ogen zitten kijken.

I Feel Pretty

Deze film was denk ik wel één van mijn favorieten van de afgelopen tijd. I Feel Pretty is een komedie, maar wel met een serieuze ondertoon. Het gaat over onzeker zijn over je gewicht en je uiterlijk en over dat je innerlijk en hoe je je voelt veel belangrijker is dan hoe je er uit ziet. Een heerlijke film voor een avondje lachen.

Ready Player One

Ready Player One viel voor mij een beetje tegen. Hoewel het verhaal op zich wel interessant was, vond ik dat de film veel te lang duurde. Had de film de helft korter geweest dan had ik er waarschijnlijk meer van genoten, maar niet vond ik het op een gegeven moment een beetje langdradig worden.

Lady Bird

Lady Bird wilde ik al een tijdje graag zien, maar de film draaide echt steeds op rottijden in de bioscoop. Gelukkig lukte het een paar weken geleden wel om deze film te gaan kijken en wat ben ik daar blij mee. Het is geen film met enorm veel actie, maar wel een hele mooie film over opgroeien, keuzes maken en je eigen pad kiezen. Deze film vind ik echt een aanrader.

The Kissing Booth

De supercliché film is een Netflix Original en dus te bekijken op Netflix. Het is wel een beetje een hele standaard romantische film, maar soms heb ik daar gewoon zin in en dan is deze film echt perfect. Verwacht geen verrassende wendingen of een geweldig spannend plot, maar zeker wel een film die je met plezier kijkt en die je vrolijk maakt. The Kissing Booth is zeker het bekijken waard tijdens een avondje netflixen.

Love, Simon

Ja eindelijk is Love, Simon in de Nederlandse bioscopen te zien. We moesten er even op wachten, maar nu draait deze film toch echt. Ik was natuurlijk heel benieuwd hoe de verfilming van het boek van Becky Albertalli geworden was en ik moet zeggen ik ben zeker niet teleurgesteld. Aan het begin van de film was ik nog niet heel enthousiast, maar het wordt steeds beter en ik heb ook het idee dat deze verfilming echt recht aan het boek doet. Ik las het boek wel alweer een tijdje geleden, maar volgens mij hebben de makers zich grotendeels wel aan het boek gehouden. Zeker weten mijn favoriete film van de afgelopen maanden. Het enige puntje waar ik een beetje aan moest wennen, was om Katherine Langford in een andere rol dan als Hannah Baker te zien. Aangezien ik het tweede seizoen van 13 Reasons Why pas gekeken heb, bleef zij in mijn hoofd toch een beetje Hannah in plaats van Leah.

Ga jij vaak naar de bioscoop? En welke films heb jij onlangs gezien?

Eén gedachte over “Mini Filmrecensies|Met o.a. I Feel Pretty & Love, Simon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.