WWW Woensdag #10 | Met o.a. Het labyrint der geesten & Mijn versie van jou

Ik heb besloten dat ik deze WWW Woensdag voortaan om de week ga doen. Ik lees in een week meestal simpelweg niet genoeg om er een interessante post van te kunnen maken, maar in twee weken lees ik meestal wel redelijk wat waar ik dan ook over kan vertellen. In de WWW Woensdag geef ik antwoord op de volgende vragen.

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen weken gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?

Welke boeken heb ik afgelopen weken gelezen?

Toen ik een avondje even wat anders wilde lezen dan het boek waar ik op dat moment mee bezig was, besloot ik The sun and her flowers van Rupi Kaur er bij te pakken. Ik kreeg dit boek voor mijn verjaardag en was hier heel benieuwd naar aangezien ik Milk and Honey echt geweldig vond. Hoewel ik dit tweede boek van Rupi Kaur iets minder goed vond dan haar vorige, heeft The sun and her flowers mij zeker niet teleurgesteld.

IMG_20180601_145725_741.jpg

Daarnaast las ik ook Mijn versie van jou van Christina Lauren. Dit boek wilde ik al een tijdje lezen en ik ben blij dat ik dat eindelijk gedaan heb, want wat een mooi boek is dit. Het maakte me zowel aan het lachen als aan het huilen en het is in ieder geval een heel belangrijk boek.

Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik nog steeds bezig in Het labyrint der geesten. Dit is het vierde en laatste boek in de serie Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón. Het is niet zo gek dat ik nog steeds in dit boek bezig ben, omdat het boek meer dan 800 bladzijden heeft. Ik ben nog niet eens op de helft, maar hoewel het soms voelt alsof er nooit een einde gaat komen aan dit boek, vind ik het wel een leuk boek om te lezen.

Welk boek wil ik hierna lezen?

Het gaat denk ik nog wel even duren voordat ik Het labyrint der geesten uit heb. Maar zodra ik daar mee klaar ben, staan er sowieso nog wel wat boeken op mij te wachten. Zo ontving ik vorige week Bravelands: De outsider als recensie-exemplaar en ik ben zeker van plan om die snel te gaan lezen.

IMG_20180615_151118_699.jpg

Welk boek lees jij nu?

3 reacties op “WWW Woensdag #10 | Met o.a. Het labyrint der geesten & Mijn versie van jou

  1. Mijn Versie Van Jou ligt ook nog op mij te wachten, hoop ik ook snel te kunnen lezen. Wat ik nu lees? Ja, dat staat in mijn WWW-Wednesday post 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.