WWW Woensdag #12 | Met o.a. Nachten in New York & Nooit meer bang

Om de week geef ik in de WWW Woensdag antwoord op de volgende drie vragen:

  • Welke boeken heb ik de afgelopen tijd gelezen?
  • Welke boeken lees ik nu?
  • Welke boeken wil ik hierna lezen?

Dit om jullie een inkijkje te geven in mijn leesgedrag en alvast vooruit te blikken op de recensies die de komende tijd online gaan komen.

Welke boeken heb ik afgelopen tijd gelezen?

Ik dacht dat ik de afgelopen twee weken niet zoveel gelezen had, maar dat bleek eigenlijk wel mee te vallen toen ik de boeken die ik las op een rijtje zetten. Ik las namelijk vier boeken in de afgelopen weken.

Ten eerste las ik Nachten in New York van Sarah Morgan uit. Dit was het boek waar ik mee bezig was toen de vorige WWW Woensdag online kwam. Ik vond dit echt een heerlijk feelgood boek en ben door de beeldende schrijfstijl van Sarah Morgan ook heel benieuwd geworden naar haar andere boeken.

Daarna begon ik aan de thriller Vlak voordat ik stierf van S.K. Tremayne. Een aantal jaar geleden las ik een ander boek van deze auteur (De IJstweeling) en dat boek vond ik erg goed. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze nieuwe thriller en ook dit boek zat weer heel goed in elkaar en wist mij zeker te verrassen.

Aan het begin van de maand ging de Vakantiebieb weer open en ook hier kon ik weer een aantal boeken tussen vinden die ik graag wil lezen. Een van die boeken was Versplinterd van Dani Atkins. Dit boek las ontzettend snel, maar vond ik niet bijzonder goed. Het verhaal was wel interessant en het einde maakte veel goed, maar al met al viel het boek voor mij helaas een beetje tegen.

Tenslotte las ik het boek Nooit meer bang geschreven door Gaby Rasters. Van dit boek had ik hele hoge verwachtingen. Hoewel het verhaal inderdaad heel aangrijpend en ontroerend is, waren er ook een aantal dingen, zoals de insta-love die mij enorm irriteerden. Hierdoor heb ik niet zoveel van het boek genoten als ik had gewild.

Welk boek lees ik nu?

Ik ga beginnen aan het boek De deal van Elle Kennedy. Ik heb hier veel goede verhalen over gehoord en ik had wel weer eens zin in een New Adult. Ik ben heel benieuwd wat ik van dit boek ga vinden.

Daarnaast lees ik via de vakantiebieb een kinderboek. Namelijk Emile van de Hazelhoeve van Astrid Lindgren. Toen ik door de boeken in de app zat te bladeren kwam ik deze tegen en vroeger was ik gek op de boeken van Astrid Lindgren, dus ik kreeg helemaal zin om deze weer eens te gaan lezen.

Welke boeken wil ik hierna lezen?

Er staan natuurlijk weer een heleboel boeken te wachten om gelezen te worden. Zo wil ik binnenkort bijvoorbeeld Mijn beeld van jou van Susan van Eyck. Ook De dood zingt in Napels van Maurizio de Giovanni staat al een hele lange tijd te wachten om gelezen te worden. Dus ik denk dat een van deze twee de volgende gaat worden.

Wat lees jij nu?

3 reacties op “WWW Woensdag #12 | Met o.a. Nachten in New York & Nooit meer bang

  1. Versplinterd heeft zo vaak op het randje van een DNF gebalanceerd, ik wist gewoon echt niet wat ik ermee aan moest. Met veel tegenzin uitgelezen, maar snap er nog niks van. Zo jammer, want duet met jou zit wel heel goed in elkaar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.