Netflix aanraders #1

Naast dat ik gek ben op lezen, hou ik er ook enorm van om series te kijken op Netflix. Ik kijk genoeg series en eigenlijk ook heel veel verschillende soorten. Net als bij boeken vind ik bij series namelijk ook veel verschillende genres leuk. Het leek mij dan ook wel weer eens leuk om af en toe een aantal van mijn aanraders met jullie te delen. Vandaag heb ik drie Netflix Originals voor jullie.

The rain

The rain is een Deense serie die draait om een mysterieuze dodelijk virus dat zich verspreidt via regen. Een broer en zus zijn twee van de overlevenden van deze regen en samen met een aantal andere overlevers gaan zij op zoek naar antwoorden. Ik vond het eerste deel van deze serie echt enorm verslavend. Mijn vriend en ik keken dan ook alle acht de afleveringen in drie avonden tijd.

Designated Survivor

Na The rain begonnen mijn vriend en ik aan de serie Designated survivor. We zijn pas halverwege seizoen een, maar tot nu toe vind ik dit een hele fijne serie. Soms misschien wat te veel soap in plaats van echt gericht op politiek, wat ik meer verwacht had, maar wel echt heel leuk om te kijken. In Designated survivor vind er een aanslag plaats op het Capitool waarbij het gehele kabinet omkomt. De designated survivor is bij zo’n situatie degene die de rol van president op zich moet nemen. Tom Kirkman had echter nooit de ambitie om president te worden en moet zich nu redden in zijn nieuwe rol in een land vol angst en paniek.

Le Chalet

Le Chalet is een Franse thriller serie op Netflix. Een groep jeugdvrienden komt na vele jaren weer eens samen in een chalet in de Franse Alpen voor een bruiloft. Door een ongeluk komen ze vast te zitten in het dorp zonder een werkende telefoonverbinding. Wat volgt is een reeks van gruwelijke gebeurtenissen en een duister geheim uit het verleden dat langzaam aan het licht komt. Een hele spannende serie die je maar door kan blijven kijken als zag ik de afloop wel al een beetje aankomen op een gegeven moment.

Welke Netflix-serie kan jij echt aanraden om te kijken?

2 reacties op “Netflix aanraders #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.