Kissing Shadows (Kissing Monsters #2) – Lynn Robin

Eerder las ik al het eerste deel in de serie Kissing Monsters. Ik mocht deze toen als recensie-exemplaar lezen voor de auteur Lynn Robin. Daarna vroeg ze mij of ik ook de vervolgdelen wilde recenseren. Dat wilde ik zeker, want het eerste deel had mij heel nieuwsgierig gemaakt naar het vervolg. Toch bleven de boeken veel te lang ongelezen op mijn e-reader staan. Want ja, er zijn zoveel boeken die ik nog wil lezen en keuzes maken is soms lastig. Nu las ik eindelijk het tweede deel, Kissing Shadows, en in deze recensie lezen jullie wat ik van dit boek vond.

Het tweede deel gaat eigenlijk verder waar het eerste deel is geëindigd. Kiss is nu een monster en Zane is nu de Gifted One. De twee hebben elkaar al een tijdje niet gezien, maar komen elkaar onverwachts weer tegen.De band die ze eerder hadden is er nog steeds, maar levert ook steeds mee problemen op. Zane wil namelijk niets liever dan Kiss opnieuw zoenen, maar nu zij een monster is en hij een Gifted One zal een kus van hem haar in een engel veranderen en dat zal haar voor eeuwig van de wereld laten verdwijnen. Kiss is nu Lady Scarlet, een monster dat naar niets mee verlangt dan naar bloed, en nu is Zane’s bloed het bloed waar ze het meest naar hunkert.

In dit deel wordt er ook een nieuw monster geïntroduceerd, Lock. Hij kan anders monsters gevangen houden en tot zijn slaaf maken. Interessant om weer met een nieuw soort monster kennis te maken en dat maakt ook nieuwsgierig naar andere monsters die nog in de wereld leven. Ik hoop dat we er nog veel meer leren kennen in de volgende delen van de serie.

Kissing Shadows zit vol met actie. Dat in combinatie met dat het boek maar 71 bladzijden heeft, maakt dat je er echt doorheen vliegt. Ook zitten er weer de nodige plottwists in die je keer op keer verassen. Natuurlijk heeft het boek ook een echt open einde dat je laat verlangen naar het volgende deel. Een deel dat ik ook zeker binnenkort ga oppakken. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe het verhaal van Kiss en Zane verdergaat.

Waardering: 4 uit 5.

Titel: Kissing Shadows

Serie: Kissing Monsters #2

Auteur: Lynn Robin

Genre: Fantasy

Flaptekst: Kiss has left.

Zane thought he would no longer know loneliness—but he was wrong, and now he roams the earth kissing monsters into angels. Being a Gifted One, humans no longer recoil from him but instead are drawn to him like moths to a flame, begging for a touch of his lips; yet with every touch, all that he’s kissing are shadows.

He wants Kiss back. He craves her love.

But she has changed.

As he discovers the truth about her, Zane sets out to find a way to tame the beast in her heart, so he can once again claim her kisses—without turning her into an angel.

Yet as both monsters and angels try to come between them,

Zane and Kiss have to make a choice:

To give up on each other. Or to fight instead.

Eén gedachte over “Kissing Shadows (Kissing Monsters #2) – Lynn Robin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.