6 Netflix series om samen met je vriend te kijken

Mijn vriend en ik houden echt van series op Netflix kijken. We hebben het allebei best wel druk, dus ’s avonds willen we vaak gewoon thuis zijn.Soms is het best ingewikkeld om een serie te vinden die we allebei willen kijken. En soms zijn we zelfs meer tijd kwijt aan te beslissen wat we willen kijken dan aan het daadwerkelijk kijken van een serie. Ik doe hem natuurlijk niet echt een plezier met een Gossip Girl marathon haha. En als we dan een serie vinden die we allebei wel willen zien, is vaak een van ons al begonnen met het kijken van deze serie. Toch zijn er een aantal series die ik samen met mijn vriend kijk of heb gekeken.

How I met your mother

Deze serie wilde ik al best wel lang kijken, maar ik moet zeggen dat negen seizoen mij best tegenhield om hier aan te beginnen. Toch besloten mijn vriend en ik laatst om aan deze serie te beginnen. En ik moet zeggen ik ben verslaafd. We hebben er in twee weken al twee seizoenen doorheen gejaagd, dus dat gaat lekker.

Modern family

Modern family vind ik echt een heerlijke serie. Ik ga deze serie al een keer gezien, maar mijn vriend nog niet en toen de serie op Netflix verscheen besloot ik hem nog een keer te bekijken met mijn vriend. Helaas staan niet alle seizoen op Netflix, maar de seizoenen die er op staan hebben we samen gekeken.

Sherlock

Sherlock is echt een van mijn favoriete series. En heel erg geschikt om met je vriend te kijken. Echt een aanrader.

A series of unfortunate events

Deze serie staat pas sinds kort op Netflix en gisteren besloten mijn vriend en ik om met deze serie te beginnen. Het is een beetje raar om deze serie leuk te noemen, want er gebeuren echt vreselijke dingen. Toch hebben we meerdere leren hardop gelachen, want de humor in deze serie is gewoon precies onze humor.

Continuum

Dit was echt de eerste serie die ik samen met mijn vriend ging kijken, in de tijd dat we nog aan het daten waren. We hebben deze serie nog steeds niet afgekeken, bedenk ik me nu. Snel maar eens doen. Er zit lekker veel actie in deze serie en de maakt het een hele geschikte serie om met je vriend te kijken.

Homeland

Homeland is een serie waar ik echt al lang geleden aan beginnen was, maar na een paar seizoenen heb ik eigenlijk nooit meer verder gekeken. Mijn vriend was er ook aan begonnen en nu kijken we samen verder. Dit is ook weer een serie met lekker veel actie, dus ook weer leuk voor zowel jou als je vriend.

 

Welke series kijk jij samen met je vriend?

5 reacties op “6 Netflix series om samen met je vriend te kijken

  1. Ik kijk Sherlock samen met mijn vriend op Netflix. Ik had er al een paar afleveringen van gezien, maar heb het gewoon opnieuw bekeken. Ik vind het zo geweldig! En hij ook trouwens hahah. Ik probeer hem overigens over te halen om Modern Family met me te kijken, en hij vind het wel leuk, maar het heeft voor hem geen “wauw” – factor, als je het zo kan noemen. Jammer… dan maar zelf kijken XD

    Like

  2. Wij kijken Modern family, Sons of Anarchy en Breaking Bad samen! Maar hij keek ook mee toen ik PLL en Gossip Girl keek! TVD vond ie niks maar The Originals wel! Het is soms best hilarisch als je man naar van die ‘vrouwen’ series mee kijkt en commentaar geeft!

    Like

  3. Leuk lijstje! Ik kende sommige nog niet en heb deze allemaal nog niet gezien. Ze lijken me wel heel leuk. wij kijken altijd supergirl en lucifer samen, ook heel leuk. Zelf kijk ik altijd the vampire diaries. Laatst waren wij op zoek naar een nieuwe serie, maar die hebben we nog niet gevonden, misschien dat dit leuke opties zijn voor ons!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.