Reizen|Verre reizen die ik nog wil maken

Vorige maand schreef ik een artikel over stedentrips in Europa die ik nog wil maken. Ik zei toen al dat ik ook nog een keer wat wilde schrijven over reizen buiten Europa die ik nog wil maken. Ik ben nog bijna nooit buiten Europa geweest, alleen naar Marokko vorig jaar. Ik wil wel graag eens verder weg, maar het kost nou eenmaal vaak veel meer geld om verder weg op vakantie te gaan. Toch zijn er wel een aantal bestemmingen die ik zeker weten in de toekomst nog wil bezoeken.

Verenigde Staten

Bovenaan staan toch wel de Verenigde Staten. Er zijn zoveel bestemmingen daar waar ik ooit nog wel een keer heen wil, dat dit land zeker weten niet kon ontbreken in dit lijstje. Sowieso wil ik naar New York, maar ook de westkust en Florida staan nog wel op mijn lijstje.

Australië

Van Australië wist ik nooit zo goed of ik er nou wel of niet naar toe wilde, maar sinds mijn vriend daar een tijdje geleden geweest is, weet ik zeker dat ik dit land ooit een keer wil bezoeken. Al zijn verhalen en foto’s waren zo mooi, dat Australië zeker niet kan missen op mijn wensenlijstje.

Canada

Canada lijkt me zo’n mooi land, vooral de natuur is volgens mij echt prachtig. Ik zou best wel een keertje met een camper door Canada willen trekken.

Zuid-Afrika

En als laatste in dit rijtje: Zuid-Afrika. Het lijkt me gewoon heel tof om een keer op safari te gaan daar. Al die fantastische beesten in het wild zien, in plaats van in de dierentuin.

Welke verre bestemming staat er nog op jouw bucketlist?

 

 

Eén gedachte over “Reizen|Verre reizen die ik nog wil maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.