Wrap up|Dag oktober, hallo november

Het is alweer november en dus gaan we ook alweer hard naar het einde van dit . Voor mijn gevoel is afgelopen maand echt heel snel gegaan, het lijkt namelijk nog maar een week of twee geleden dat ik dit artikel voor de maand september schreef. Maar het is echt al november en daarom is het weer tijd om terug te blikken op afgelopen maand en vooruit te blikken op de komende maand.

Terugblik oktober

Ik las in oktober een stuk minder dan de maanden hiervoor. Oké dat is niet helemaal waar. Ik las wel aardig wat boeken, maar drie daarvan waren voor mijn studie en daarom voelde het niet echt als voor mijn plezier lezen. Twee boeken hiervan waren ook nog eens een reread, dus voor mijn gevoel heb ik afgelopen maand niet zoveel kunnen doen om mijn TBR-stapel te verkleinen. Om maar met deze drie boeken te beginnen, dit waren: It van Stephen King, Inferno van Dan Brown en Everything Everything van Nicola Yoon. De laatste twee had ik al eerder gelezen, maar aangezien ik voor mijn studie een opdracht moet maken waarin ik boeken met films moet vergelijken, besloot ik deze opnieuw te lezen. Inmiddels is de opdracht gelukkig bijna klaar en nu deze boeken uit zijn, kan ik eindelijk weer boeken gaan lezen die ik echt wil lezen en waarbij ik niet de hele tijd hoef na te denken wat ik in een opdracht kan gebruiken.

Naast deze boeken las ik gelukkig ook nog een aantal andere boeken, namelijk: Duizelingwekkende hoogte van Katherine McGee, Val voor mij van Jennifer L. Armentrout en Ik weet een geheim van Tess Gerritsen. Al met al dus nog niet eens zo’n hele slechte leesmaand.

Vooruitblik november

En dan zijn we  nu dus bij november aangekomen. November wordt de maand waarin ik als het goed is eindelijk afstudeer. Volgende week heb ik nog twee deadlines, waar ik al ver mee klaar ben, en daarna hoef ik hopelijk nooit meer een opdracht in te leveren op de universiteit. Eerlijk gezegd ben ik daar best wel aan toe, maar het blijft ook nog steeds wel een beetje een raar idee om straks niet meer te studeren. Afstuderen betekent natuurlijk ook dat ik nu op zoek moet naar een baan, dus dat is waar ik komende maand ook mee aan de slag ga. Net als met het zoeken naar een huisje in Rotterdam, want ik wil nu ook wel weg uit mijn studentenkamer. Volgens mij benoemde ik een baan zoeken en een huisje zoeken vorige maand ook al, maar helaas zijn het allebei dingen die nogal lastig te vinden zijn.

Maar genoeg geklaag daarover en wat meer leuks om naar uit te kijken. Er staat namelijk ook nog een reisje op de planning aan het eind van november. Van 25 t/m 27 november zit ik samen met mijn vriend in Londen en daar heb ik echt enorm veel zin in.

Verschenen artikelen oktober

Boeken

Kinderboekenweek|4x griezelboeken die ik vroeger las

5x favoriete thrillers

Boek dilemma’s|hardcover vs. paperback

Travel with books| 5x boeken die zich afspelen in Italië

6x boeken voor Halloween

Quotes|Favoriete citaten #1

Te verschijnen boeken|November

Book Blogger Life

Schrijven

Geen inspiratie? 15x blogideeën

Films

Coming soon|Films in oktober

Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #3

Recensies

Misschien nooit – Colleen Hoover

Duizelingwekkende hoogte (Duizend hoog #2) – Katharine McGee

Val voor mij (Wacht op mij #4) – Jennifer L. Armentrout

Ik weet een geheim (Rizzoli & Isles #12) – Tess Gerritsen

Reizen

Verre reizen die ik nog wil maken

Er staat weer een reisje op de planning

Wrap up

Dag september, hallo oktober

 

Welke boeken heb jij in oktober gelezen?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.