Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Films die ik de afgelopen tijd gezien heb geschreven heb. Het wordt dus wel weer eens tijd om de films die ik onlangs gezien heb op een rijtje te zetten, anders zijn er straks veel te veel films die ik moet benoemen. Sinds een paar maanden heb ik namelijk Pathé Unlimited,mijn vriend had dat ook al en nu zijn we dus regelmatig in de bioscoop te vinden. Tot nu toe vind ik dat echt heel fijn, want je gaat veel sneller naar de bioscoop als je er niet gelijk tien euro voor hoeft te betalen en de 19 euro per maand haal ik er vooralsnog makkelijk uit.

Atomic Blonde

Deze film zag ik alweer een behoorlijke tijd geleden in de bioscoop. Ik moet zeggen dat ik het verhaal soms wel wat ingewikkeld in elkaar vond zitten, maar over het algemeen vond ik deze film wel goed. Pluspunt was dat de film zich in Berlijn afspeelt en aangezien ik daar dit jaar natuurlijk geweest ben, waren veel plekken erg herkenbaar.

Dunkirk


Ook een sterke film, die ik alweer een tijdje geleden zag. Aangezien de film uit drie verhaallijnen bestaat die niet synchroon lopen, was het soms wat lastig te volgen, maar als je een beetje van de geschiedenis rond Duinkerken af weet, is het zeker prima te volgen.

Everything Everything

Oké het boek Everything Everything vond ik echt geweldig, maar de film vond ik eerlijk gezegd nogal tegenvallen. Ik miste echt sommige essentiële delen uit het boek en het verhaal ging allemaal net iets te snel in vergelijking met het boek.

Vaiana

Eén van de nieuwere Disneyfilms die ik heel graag wilde zien en die een tijdje geleden op Netflix verscheen. Zoals van eigenlijk elke Disneyfilm heb ik ook van deze weer heel erg genoten.

It

Hier wilde mijn vriend heel graag naartoe. Ik was iets minder enthousiast, maar was eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar deze film (en ik kan deze film nu goed voor een opdracht voor mijn studie gebruiken, dus dat is ook mooi meegenomen). Uiteindelijk vond ik de film heel erg meevallen en eigenlijk helemaal niet zo eng. Natuurlijk zaten er wel wat schrik momenten in, maar over het algemeen vond ik het gewoon een heel interessant verhaal en inmiddels heb ik het boek ook gelezen en ben ik nog enthousiaster over It.

mother!

Van deze film weet ik eigenlijk nog steeds niet zo goed wat ik ervan moet denken. Het idee achter de film was wel goed, maar ik vond de uitwerking iets te overdreven en chaotisch. Toch zitten er zeker goede elementen in de film en misschien is dit wel zo’n film waarbij je steeds meer ontdekt als je hem vaker kijkt, want ik heb het idee dat ik sommige elementen nog gemist heb tijdens het kijken van deze film.

Inferno

Deze film keek ik afgelopen week. Ik besloot dat ik deze film ook voor een opdracht van mijn studie te gebruiken en hoewel ik hem al een keer gezien heb, besloot ik hem nog een keer te kijken. Mijn vriend had hem nog niet gezien, maar wilde hem ook nog wel kijken en dus keken we deze film gezellig samen op de bank. Het verhaal blijft goed, maar ik ben toch meer fan van het boek, waar ik dan weer alles over kan schrijven in die opdracht waar ik deze film voor keek.

Welke films keek jij de afgelopen tijd?

Eén gedachte over “Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.