WWW Woensdag #1|Met o.a. Ontwakende goden en Kies voor mij

De WWW woensdag is een type post die ik bij verschillende bloggers en ook in verschillende vormen heb zien langskomen en die ik zelf ook wel leuk vond. In de WWW woensdag is het de bedoeling dat je antwoord geeft op de volgende drie vragen:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk boek lees ik nu?
  • Welk boek wil ik hierna gaan lezen?

Ik vind het een heel leuk idee om elke week antwoord te geven op deze vragen, omdat ik jullie dan een beetje inzicht geef in wat ik allemaal aan het lezen ben en dus ook welke recensies er de komende tijd verwacht kunnen worden op Bookalicious Journey.

Welke boeken las ik afgelopen week?

Sinds vorige week woensdag heb ik maar een boek uitgelezen. Dit was het boek Ontwakende Goden, het tweede deel in de Themis Files van Sylvain Neuvel. Inmiddels heb ik dit boek al een paar dagen uit en is de recensie ook ingepland voor later deze week. Ik kan alvast verklappen dat ik het net als het eerste deel Slapende reuzen weer een geweldig boek vond, zo mogelijk nog beter. Niet zo gek dus dat er een een hele positieve vijf sterren recensie aan zit te komen van dit boek.

20180219_105940

Welk boek lees ik nu?

Momenteel ben ik bezig in het vijfde deel van de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout, Kies voor mij. Ik moet zeggen dat ik wat moeilijker in dit boek kom dan in de vorige delen en dat ik het tot nu toe minder goed vind, maar misschien gaat daar nog verandering in komen, want ik ben nog niet eens op de helft.

Meestal lees ik maar één boek tegelijkertijd, maar ik zit er nu wel aan te denken om er ook nog een ander boek naast te gaan lezen, omdat ik niet altijd zin heb om Kies voor mij op te pakken.

Welk boek wil ik hierna gaan lezen?

Ik weet nog niet precies welk boek ik als volgende ga lezen. Ik denk dat ik ga beginnen aan Schimmendans van Lynn Robin. Vorige week konden jullie mij recensie van het eerste deel in deze serie Schimmenlied al lezen en vertelde ik dat ik ook heel benieuwd ben naar de rest van de serie. Ook deel twee en drie kreeg ik als ebook van Lynn om te recenseren en daar ben ik natuurlijk heel blij mee, daarom liggen deze twee boeken wel redelijk hoog op mijn TBR-stapel.

Welk boek lees jij nu?

 

3 reacties op “WWW Woensdag #1|Met o.a. Ontwakende goden en Kies voor mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.