WWW Woensdag #3 | Met o.a. Nooit meer & De overlevenden

Ik heb deze WWW Woensdag een week overgeslagen, omdat ik vorige week heerlijk op Sicilië zat. Des te meer dus om deze week over te praten, hoewel ik niet enorm veel gelezen heb de afgelopen twee weken.

Welke boeken heb ik afgelopen weken gelezen?

Terwijl ik op vakantie was las ik drie boeken. Aangezien we ook ontzettend veel gezien en gedaan hebben, vind ik dit best een redelijk aantal. Ik las eigenlijk elke dag ’s ochtends wel even een uurtje in de zon op het balkon en op onze laatste dag hadden we een stranddag gepland en las ik zelfs een heel boek uit. Het eerste boek dat ik las was Het paradijs van Suzanne Vermeer. Dit boek stond al een tijdje op mijn e-reader, maar bewaarde ik speciaal voor op vakantie. Ik vind deze thrillers namelijk altijd heel fijn om op vakantie te lezen: ze lezen enorm snel, zijn niet enorm ingewikkeld, maar hebben meestal toch wel een goede verhaallijn.

33410212

Daarna begon ik aan het nieuwste boek van Colleen Hoover: Nooit meer. Dit boek is net vertaald en ik was hier echt heel erg benieuwd naar, aangezien Colleen Hoover één van mijn favoriete auteurs is. Nooit meer heeft mij ook zeker niet teleurgesteld en krijgt van mij maar liefst vijf sterren. De recensie van dit boek is inmiddels geschreven en kunnen jullie dan ook binnenkort lezen.

37645474

Na deze New Adult had ik wel weer zin in een thriller. Op een of andere manier heb ik als ik op vakantie ben altijd meer zin om thrillers te lezen. Ik koos er weer voor een van Nederlandse bodem, namelijk Hoofdzaak van Mariska Overman. Ik vond dit een hele fijne thriller die erg goed in elkaar zit. Ik zat zo in het verhaal dat ik het boek in een dag uitlas. Heerlijk in de zon met een prachtig uitzicht. Ook van dit boek zal de recensie zeker binnenkort hier te lezen zijn.

20180407_122121

 

Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik bezig in drie boeken tegelijk en dat is heel ongebruikelijk voor mij. Het liefst lees ik maar één boek, maar nu komt het even zo uit dat ik met meerdere boeken bezig ben. In De gevangene van de hemel van Carlos Ruiz Zafón begon ik al voordat ik naar Sicilië ging, maar ik had op vakantie helemaal geen zin om in dit boek verder te gaan en daarom heb ik het even aan de kant gelegd. Daarnaast begon ik in het vliegtuig terug naar huis aan De overlevenden van Alexandra Bracken, tot nu toe een erg goed boek wat echt heel snel leest, maar wat ik nu ook even aan de kant heb gelegd. Er lag namelijk nog een recensie boek op mij te wachten en aangezien die recensie volgende week online moet, ben ik zodra ik weer thuis was aan dit boek begonnen. Ik wilde hier eigenlijk al op vakantie mee beginnen, maar het internet was niet goed genoeg om het boek op mijn e-reader te krijgen en dus kon ik er pas nadat ik terug was aan beginnen. Ik mag namelijk Ongetemd van Liz Hartevelt, dat volgende week verschijnt, alvast lezen. Ik ben ongeveer op de helft nu en het is echt een New Adult die enorm snel leest en waar ik tot nu toe erg enthousiast over ben. Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal afloopt en ergens volgende week kunnen jullie mijn recensie van dit boek online verwachten.

 

Welke boeken wil ik hierna gaan lezen?

Wat ik hierna wil gaan lezen weet ik echt nog niet. Ik wil eerst maar eens alle boeken waar ik mee bezig ben uitlezen en dan zie ik daarna wel weer waar ik zin in heb.

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen?

2 reacties op “WWW Woensdag #3 | Met o.a. Nooit meer & De overlevenden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.