WWW Woensdag #4 | Met o.a. Fataal Spel en Ongetemd

Het is weer woensdag en dat betekent dat het weer tijd is voor het wekelijkse rondje langs de boeken die ik gelezen heb, de boeken die ik nu lees en de boeken die ik hierna wil gaan lezen. Kijken jullie mee?

Welke boeken heb ik afgelopen week gelezen?

Afgelopen week las ik twee boeken uit waar ik vorige week al aan was begonnen. Ten eerste las ik Ongetemd van Liz Hartevelt uit, waar jullie gisteren al de recensie van hebben kunnen lezen op mijn blog. Kort samengevat heb ik erg genoten van dit boek vooral van de humor die er in zit en van de personages die heerlijk sarcastisch zijn en echt een goede chemie hebben samen.

Daarnaast las ik De overlevenden geschreven door Alexandra Bracken uit. Dit is het eerste deel in The Darkest Minds-trilogie en aangezien de film gebaseerd op dit boek later dit jaar uitkomt én ik heel veel goede verhalen over dit boek gehoord had, besloot ik er ook maar eens aan te beginnen. Hoewel ik het een goed boek vond, ben ik niet zo mega-enthousiast als veel andere mensen. Het verhaal zit goed in elkaar, maar vooral het middelste deel van het boek is zo ontzettend traag. Ik denk dat het verhaal ook in tweehonderd bladzijden minder wel verteld had kunnen worden. Een uitgebreide recensie van De overlevenden kunnen jullie binnenkort hier lezen.

Welk boeken lees ik nu?

Op dit moment ben ik nog steeds bezig in De gevangene van de hemel van Carlos Ruiz Zafón. Zoals jullie vorige week al konden lezen, had ik dit boek toen ik op vakantie ging even aan de kant gelegd, maar sindsdien kan ik mezelf er niet echt meer toe zetten om het boek op te pakken. Hoewel ik het boek tot nu toe helemaal niet slecht vond, zijn er zoveel andere boeken die ik liever wil lezen. Af en toe lees ik wel een hoofdstuk tussendoor. Dus langzaam maar zeker gaat dit boek echt wel een keer uitkomen binnenkort.

20180417_105441

Daarnaast ben ik bezig in Fataal Spel geschreven door Chinouk Thijssen. In tegenstelling tot De gevangene van de hemel vlieg ik door dit boek wel heen en wil ik het liefst niet stoppen met lezen. Het is een lekker spannende thriller en hoewel er een aantal dingetjes zijn die me niet helemaal liggen, kan ik niet wachten om te weten hoe dit verhaal afloopt.

Wat wil ik hierna gaan lezen?

Afgelopen week was ik weer eens bij mijn favoriete boekhandel, Donner. Ik kocht daar Fataal spel waar ik dus al halverwege mee ben en Iene Miene Mutte van M.J. Arlidge. Naar deze thrillerserie was ik al heel lang benieuwd en het eerste deel was maar €7,50, dus die kon ik niet laten liggen. Waarschijnlijk wordt dit dus het volgende boek dat ik ga lezen. Ik ben echt in een thrillerstemming de laatste weken geloof ik, want ik pak voornamelijk thrillers op merk ik.

20180417_105332

Welk boek lees jij nu?

 

Eén gedachte over “WWW Woensdag #4 | Met o.a. Fataal Spel en Ongetemd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.