WWW Woensdag #5 | Met o.a. Iene Miene Mutte & Allesbehalve oké

Het is weer woensdag en zoals elke woensdag kijk ik ook deze week weer terug op wat ik afgelopen week las, laat ik zien wat ik nu lees en vertel ik wat ik van plan ben om hierna te gaan lezen. Op deze manier hoop ik jullie een leuk inkijkje te geven in wat ik zoal lees en wat jullie dus aan recensies kunnen gaan verwachten de komende tijd.

Welke boeken las ik afgelopen week?

Afgelopen week las ik maar liefst drie boeken uit. Het was heerlijk weer natuurlijk afgelopen week en daarom heb ik ook veel tijd met een boek in de zon doorgebracht en las ik dus lekker veel.

Ten eerste las ik Fataal Spel van Chinouk Thijssen uit. Ik vertelde vorige week al dat ik in dit boek bezig was en dat ik toen halverwege het boek al heel erg goed vond. De rest van het boek heeft mij ook zeker niet teleurgesteld, zoals ook te lezen is in de recensie van dit boek die afgelopen week online verscheen.

20180417_105441

Daarnaast las ik nog een thriller deze week. Dit maal Iene Miene Mutte van M.J. Arlidge. Ook over dit boek vertelde ik al in de vorige WWW en ik kan eindelijk eens een keer zeggen dat ik ook daadwerkelijk een boek las wat ik voorgaande week noemde als boek dat ik wilde gaan lezen. Ook dit boek was een ontzettend goede thriller, zoals jullie gisteren ook in mijn recensie hebben kunnen lezen.

Screenshot_20180424-111646.jpg

Tenslotte las ik éindelijk De gevangene van de hemel geschreven door Carlos Ruiz Zafón uit. Ik weet niet hoeveel weken ik al zeg dat ik dit boek aan het lezen was, maar het zijn er in ieder geval veel. Nu kan ik dus zeggen dat ik het boek uit heb. Het feit dat ik zo lang over dit boek gedaan heb, zegt niks over hoe goed ik dit boek vond, want ik vond het weer een prima boek van Zafón. Later deze week zullen jullie uiteraard mijn uitgebreide mening over dit boek kunnen lezen in een recensie.

20180219_105959

Welke boeken lees ik nu?

Op dit moment ben ik bezig met Allesbehalve oké van Laura Steven. Ik hoor zoveel positieve verhalen over dit boek dat ik heel blij was toen ik zag dat het boek beschikbaar is in Kobo Plus. Ik downloadde het boek meteen toen ik dit zag en ik begon er gelijk aan. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind, dus ik ben benieuwd of ik het net zo goed ga vinden als zoveel anderen.Dit is het enige boek dat ik op dit moment lees. Eindelijk ben ik weer gewoon in één boek tegelijk bezig, dat vind ik echt veel fijner dan meerdere verhalen door elkaar lezen.

9200000085153423

Welke boeken wil ik hierna lezen?

Als ik Allesbehalve oké uit heb, wil ik denk ik gaan beginnen aan het derde deel van de Schimmenwereld-serie van Lynn Robin: Schimmenvlucht. Ik heb dit e-boek nog als recensieboek liggen, maar ik was het boek eigenlijk al weer een beetje vergeten, tot ik het van de week ineens weer langs zag komen op mijn e-reader. Dit wordt dus denk ik het volgende boek dat ik ga lezen.

9200000087339990

Wat lees jij nu?

 

3 reacties op “WWW Woensdag #5 | Met o.a. Iene Miene Mutte & Allesbehalve oké

  1. Wat een leuke blogpost zo. Echt handig en tof om te zien wat je nu aan het lezen bent en wat je afgelopen week hebt gelezen. Ik vond Allesbehalve Oké echt HEEL AWESOME dus hopelijk vind jij dat ook! 🙂 Fataal Spel staat nog op mijn lijstje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.