WWW Woensdag #7 | Met o.a. Bloed en Beenderen & De sekte

Iedere woensdag geef ik antwoord op drie vragen om jullie een inkijkje te geven in welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben en om alvast een idee te geven welke recensies er dus de komende tijd uitkomen. De vragen die ik elke week beantwoord zijn:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?

Vorige week heb ik de WWW Woensdag een keertje overgeslagen. Ik had namelijk helemaal niet veel gelezen en daarom ook niet veel te vertellen. Vandaag zijn er dus twee weken om op terug te kijken.


Welke boeken las ik afgelopen weken?

Ik las onder andere Schimmenvlucht van Lynn Robin uit. Het derde deel in de Schimmenwereld-serie en ook van deze heb ik weer erg genoten. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het verhaal verdergaat in het vierde deel dat later dit jaar verschijnt. Mijn recensie van dit boek kan je inmiddels ook al lezen op Bookalicious Journey.

Daarna begon ik weer eens aan een thriller en het was er één die ik ondanks het niet altijd even hoge tempo maar moeilijk weg kon leggen. Ik heb het over De sekte van Mariette Lindstein. Dit boek geeft een heel bijzonder inkijkje in het reilen en zeilen van een sekte en vond ik erg interessant om te lezen. Echt een aanrader. Ook van dit boek is de recensie inmiddels al online verschenen.

Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik bezig in het boek Bloed en Beenderen geschreven door Tomi Adeyemi. Ik had echt heel veel moeite om in dit boek te komen, omdat je nogal veel informatie krijgt aan het begin van het boek. Bovendien wordt het verhaal verteld vanuit drie perspectieven en hoewel boven elk hoofdstuk aangegeven staat wie er aan het woord is, ben ik toch elke keer in de war, omdat ik niet echt het idee heb dat de drie personages een eigen stem hebben. Hierdoor ben ik steeds halverwege het hoofdstuk vergeten vanuit wie ik nou precies aan het lezen ben en moet ik weer terug bladeren. Ik schiet dus niet echt op in dit boek, maar inmiddels heb ik het wel bijna uit. Ik vind het verhaal wel goed, maar toch is dit boek het voor mij nog niet helemaal op dit moment.

9200000085063746
Welk boek wil ik hierna gaan lezen?

Als ik Bloed en Beenderen uit heb wil ik gaan beginnen aan een recensie-exemplaar dat ik heb liggen: Zeven Perfecte dagen geschreven door Rosie Walsh. Dit is een roman die begin juni bij uitgeverij de Boekerij verschijnt en waarvan de flaptekst meteen mijn interesse wekte. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik van dit boek ga vinden.

20180514_114604.jpg

Wat lees jij nu?

Eén gedachte over “WWW Woensdag #7 | Met o.a. Bloed en Beenderen & De sekte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.