Reizen|Er staat weer een reisje op de planning

Zoals jullie aan de titel kunnen zien, kon ik het dus weer niet laten en heb ik weer een vakantie gepland staan. Nadat ik dit jaar al in Berlijn en in Brugge geweest ben, hebben mijn vriend en ik best wel spontaan besloten om eind november een weekend naar Londen te gaan!

We waren wel al een tijdje de vliegtickets naar Londen in de gaten aan het houden, maar vonden deze steeds best wel duur. Tot afgelopen dinsdag mijn vriend een appje stuurde, dat hij goedkope vliegtickets had gevonden voor het laatste weekend van november en toen besloten we eigenlijk meteen dat we dan ook maar gewoon moesten gaan.

Wat heel fijn is, is dat we geen hotel hoeven te zoeken. Een goede vriend van Niels woont namelijk in Londen met zijn vriendin en we mogen daar in de logeerkamer slapen. Dat scheelt natuurlijk een hoop in de kosten en voor mijn vriend is het ook fijn om die vriend weer eens te zien, want ze zien elkaar natuurlijk niet zo vaak. Zij wonen in de wijk Kensington, op zo’n twintig minuten lopen van Hyde Park en met een metrostation om de hoek, waardoor alles goed te bereiken is.

animals-731213__480

We vliegen op zaterdagochtend al vroeg naar Londen en vliegen op maandagavond pas laat weer terug naar Amsterdam, hierdoor hebben we dus drie dagen de tijd om te genieten in Londen. Aangezien we allebei al eerder in Londen zijn geweest, willen we vooral plekken gaan ontdekken die we nog niet gezien hebben. Er is namelijk nog zoveel meer te zien dan de standaard toeristische hoogtepunten, maar daar kom je vaak niet aan toe als je voor het eerst een paar dagen in Londen bent. Dus als jullie nog tips hebben voor wat we echt moeten zien, laat het me dan vooral weten!

trafalgar-square-2543172__480

Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in. Ook al is Londen een stad waar ik al eerder geweest ben, ik heb het idee dat ik nog heel veel niet gezien heb.De vorige keer dat ik in Londen was, was ik er in het voorjaar en dat is natuurlijk al heel anders dan eind november, wanneer alles al in kerstsfeer is. Bovendien kijk ik er sowieso heel erg naar uit om weer een paar dagen weg te gaan met mijn vriend, die gelukkig net zo gek is op reizen als ik.

 

3 reacties op “Reizen|Er staat weer een reisje op de planning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.