WWW Woensdag #13| Met o.a. De deal & De dood zingt in Napels

Een keer in de twee weken geef ik op woensdag antwoord op drie vragen die jullie wat meer inzicht geven in mijn leesgedrag van de afgelopen tijd. De drie vragen die ik beantwoord zijn:

  • Welke boeken heb ik de afgelopen tijd gelezen?
  • Welk boek lees ik nu?
  • Welke boeken wil ik hierna gaan lezen?

Op deze manier kan ik jullie laten zien welke boeken ik gelezen heb en waarvan er dus ook nog recensies zullen gaan verschijnen op Bookalicious Journey. Aangezien recensies van boeken die ik nu lees pas over een maand of zo online komen, vind ik het ook wel leuk om alvast kort iets over de boeken die ik las te vertellen.

Welke boeken heb ik gelezen?

Ten eerste las ik De deal geschreven door Elle Kennedy. Van dit boek is de recensie maandag wel al online gekomen en daarin kun je dus alles over het boek lezen. Wat ik wel alvast verklap is dat dit het type boek is waardoor ik fan ben van het New Adult genre. Een lekker luchtig boek, maar wel met een serieuze ondertoon.

Daarna las ik Mijn beeld van jou geschreven door Susan van Eyck. Aan het begin van het boek leek dit verhaal nogal voorspelbaar te worden en wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Uiteindelijk bleek het boek inderdaad aan de ene kant redelijk voorspelbaar, maar aan de andere kant wist het mij toch te verrassen. In ieder geval was dit een heel emotioneel boek, maar ook een boek met veel humor.

Tenslotte las ik ook nog een thriller. Namelijk Cody van Bernice Berkleef. Lange tijd had ik tijdens het lezen van dit boek het idee dat ik precies wist waar het heen zou gaan, maar op zo’n dertig bladzijden van het einde werd ik toch nog compleet verrast.

Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik eindelijk De dood zingt in Napels aan het lezen. Ik heb in deze rubriek al zo vaak geroepen dat dit het volgende boek ging worden dat ik ging lezen, maar uiteindelijk deed ik dat toch steeds niet. Ik won dit boek begin van het jaar bij Hebban, maar daarna vergat ik eigenlijk steeds om het boek te gaan lezen. Inmiddels lees ik het boek op mijn ereader, omdat het boek blijkbaar ook in Kobo Plus zit en ik helemaal geen zin had om een fysiek boek op te pakken. Aan het begin kon ik wat moeilijk in het verhaal komen, maar het verhaal is wel interessant en ik vind het bovendien heel leuk om dingen uit Napels te herkennen tijdens het lezen.

Welke boeken wil ik hierna lezen?

Ik heb totaal nog geen idee wat ik hierna wil gaan lezen, dus daar ga ik nog even over na denken. Aanraders zijn natuurlijk altijd welkom.

Welk boek lees jij nu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “WWW Woensdag #13| Met o.a. De deal & De dood zingt in Napels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.