Friday Five #12 | Boeken die je in één zit hebt uitgelezen

Sommige boeken lezen nou eenmaal sneller dan andere. Als een boek een makkelijke schrijfstijl en een niet te zwaar onderwerp heeft, vlieg ik er een stuk sneller doorheen dan wanneer het een wat moeilijker boek is. Vandaag staat de Friday Five in het teken van Quick reads/ boeken die je in één zit hebt uitgelezen. Nou komt het nooit voor dat ik een boek in één keer achter elkaar uitlees, maar er zijn wel een aantal boeken die ik een stuk sneller las dan normaal.

Oog om oog – Buddy Tegenbosch

Het is alweer een tijd geleden dat ik Oog om oog van Buddy Tegenbosch las. Ik weet ook niet heel veel meer over het boek, maar wel dat ik het op één dag in de zon uitlas. Het gebeurt niet vaak dat ik zo snel een boek uit heb, dus dit boek hoort zeker in dit rijtje thuis.

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli

Ook Simon kan zeker niet ontbreken in dit rijtje. Dit boek leest zo snel en heeft ook nog eens een belangrijke boodschap. Als je dit boek nog niet gelezen heb, dan kan ik het je zeker aanraden, want je vliegt er echt doorheen.

Elke dag maandag – Jessica Brody

Volgens mij las ik Elke dag maandag ook echt in één dag uit. Ik vond zelf het verhaal niet heel goed, maar lees wel vaak dat anderen dat wel vinden. In ieder geval is het wel een boek dat je snel uitleest.

Sterrrenstof – Krystal Sutherland

Sterrenstof is niet een heel luchtig boek, maar wel een boek dat ik zelf heel snel vond lezen. Het boek is ook niet zo dik, dat scheelt zeker ook wel, maar de schrijfstijl leest ook heel lekker weg.

De selectie – Kiera Cass

De hele Selectie serie zijn boeken die enorm snel lezen. Het zijn lekker luchtige boeken met een simpele schrijfstijl, waar je gewoon niet teveel bij hoeft na te denken. Ideaal als je op zoek bent naar een quick read.

Ik ben natuurlijk ook weer benieuwd naar welke boeken jullie echte quick reads vinden. Neem vooral ook een kijkje bij de andere bloggers die meedoen aan de Friday Five om nog meer inspiratie op te doen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op “Friday Five #12 | Boeken die je in één zit hebt uitgelezen

  1. Ik red het ook nooit om boeken in een ruk uit te lezen. Als dat wel lukt, dan zijn het boeken die ik eigenlijk nooit zo heel goed vindt. Die er niet met kop en schouders boven uitsteken. Waarschijnlijk ook omdat ze zo snel lezen. Super zonde.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.