Wrap up|Dag november, hallo december

Het is gewoon alweer december. Ik kan bijna niet geloven dat dit alweer de laatste maand van 2017 is, want voor mijn gevoel is de tijd zo snel gegaan dit jaar, maar over een maand is het echt alweer 2018. Tijd dus om terug te kijken op november en vooruit te blikken op de gezelligste maand van het jaar.

Terugblik november

November stond voor mij in het teken van het afronden van mijn twee laatste vakken voor mijn studie. Helaas heb ik de cijfers nog niet terug, dus kan ik nog niet helemaal zeggen dat ik afgestudeerd ben, maar ik ben er toch wel zeker van dat ik dat over een paar dagen wel kan zeggen.

Verder las ik redelijk wat boeken afgelopen maand, 6 boeken om precies te zijn. Meer dan één per week dus en dat is voor mijn doen redelijk veel. De volgende boeken las ik in november:

– Smaragdgroen (Eindeloos verliefd #3)

– Moord in de Oriënt-Expres – Agatha Christie

– De laatste Namsara (Iskari #1) – Kristen Ciccarelli

– Onverminderd (Flight & Glory #1) – Rebecca Yarros

– Veel liefs, Lara Jean (Aan alle jongens van wie ik hield #3) – Jenny Han

– De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner

Op bloggebied ging het ook erg goed in november. Er kwam bijna elke dag een artikel online en dat was ook goed terug te zien in mijn bezoekersaantallen, want die waren afgelopen maand het hoogste ooit. Hoewel die aantallen natuurlijk niet het belangrijkste zijn, is het wel heel leuk om te zien dat veel mensen jouw artikelen lezen. Ik denk alleen niet dat ik dit in december vol ga houden. Ik heb namelijk totaal geen voorraad vooruit geschreven artikelen meer staan en ik heb ook niet elke dag zin of tijd om te schrijven.

Absoluut hoogtepunt van november was het weekendje Londen met mijn vriend. We hebben daar zo ontzettend genoten en het maakte voor mij nog maar eens extra duidelijk hoe stapelverliefd ik op hem ben.

Vooruitblik december 

December is natuurlijk de maand van de feestdagen en van heel veel gezelligheid. Daarom heb ik best wel veel zin in deze laatste maand van het jaar. Ik heb nog niet heel veel plannen staan voor december, maar ik ga sowieso nog Sinterklaas/Kerst vieren met vriendinnen als het ons eindelijk lukt om een datum te prikken, want dat lijkt soms echt onmogelijk. Verder wil ik natuurlijk lekker veel tijd met mijn vriend doorbrengen deze gezellige decembermaand. Zo willen we sowieso nog een keer gaan schaatsen en kunnen we voor het eerst oud en nieuw samen vieren. Genoeg leuke dingen dus weer om naar uit te kijken.

Waar kijk jij naar uit in december?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.