9x Aanraders in Kobo Plus

Een paar maanden geleden schreef ik al eens een artikel over mijn aanraders in Kobo Plus. Sinds deze dienst bestaat heb ik er al een abonnement op en ik heb er nog nooit spijt van gehad. Ik vind altijd wel weer leuke boeken die ik nog wil lezen en momenteel lees ik eigenlijk vrijwel alleen maar boeken die beschikbaar zijn in Kobo Plus. Daardoor heb ik ook weer een nieuwe lijst met aanraders die ik graag met jullie wil delen.

De duik – Catherine Steadman

Thrillers zijn sowieso goed vertegenwoordigt in Kobo Plus. Een nieuwe favoriet die ik onlangs ontdekte is De duik van Catherine Steadman. Ik had nog maar weinig over dit boek gehoord, maar op Goodreads kreeg deze hele hoge waarderingen. Wat mij betreft helemaal terecht, want de spanning wordt enorm goed vastgehouden in het verhaal, waardoor ik het boek maar moeilijk weg kon leggen.

Het meisje in het ijs – Robert Bryndza

Het meisje in het ijs zag ik al heel lang overal voorbij komen. Ik was dan ook heel blij toen het boek eindelijk in Kobo Plus beschikbaar was. Dit boek was voor mij voor het eerst in lange tijd weer eens een thriller die helemaal niet voorspelbaar was. Ik heb het idee dat als je vaak thrillers leest ze op een gegeven moment gewoon niet meer zo verrassend zijn, maar Het meisje in het ijs was dat zeker wel. Ook het tweede deel van de serie die draait om inspecteur Erika Foster is beschikbaar in Kobo Plus. Helaas vond ik De stalker in de nacht wel een stuk minder goed.

Recensie | Het meisje in het ijs (Erika Foster #1) – Robert Bryndza

Hoofdzaak – Mariska Overman

Alle drie de thrillers van Mariska Overman zijn beschikbaar in Kobo Plus en wat mij betreft zijn het alle drie hele erge aanraders. Door allemaal vloog ik echt heen en was ik heel benieuwd naar de afloop. Aangezien de boeken ook steeds met een cliffhanger eindigen wil je het volgende boek ook het liefst meteen lezen. Inmiddels ben ik na het lezen van het derde deel ook heel benieuwd geworden naar het vierde boek dat er ongetwijfeld aankomt na zo’n enorme cliffhanger.

Recensie | Hoofdzaak – Mariska Overman

Café Zon & Zee – Jenny Colgan

Een boek wat ik heel vaak voorbij zag komen op Instagram is Café Zon & Zee. Iedereen leek enthousiast te zijn over deze feelgood en toen ik het boek tegenkwam in Kobo Plus besloot ik me er ook maar eens aan te wagen. Ik vond dit boek ook echt heerlijk. Vooral de plek waar het verhaal zicht afspeelt, het eiland Mure, was zo leuk om over te lezen. Door de goede beschrijvingen van Colgan was het net alsof je als lezer ook op het eiland rondliep.

Recensie | Café Zon & Zee – Jenny Colgan

Mijn verhaal – Michelle Obama

Dit boek las ik zelf niet via Kobo Plus, maar ik zag laatst wel dat de autobiografie van Michelle Obama inmiddels wel beschikbaar is via de abonnementsdienst. Voor mij is dit boek echt één van mijn favorieten van dit jaar tot nu toe. Ik vond het enorm interessant om een inkijkje te krijgen in het leven van deze inspirerende vrouw. Zowel haar tijd als First Lady in het Witte Huis, de weg daar naar toe en haar jeugd weet Michelle Obama op een fijne manier over te brengen.

Recensie | Mijn verhaal – Michelle Obama

Het zero waste project – Jessie & Nicky Kroon

Wil je je plasticverbruik verminderen, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is het boek Het zero waste project echt een aanrader.

Cinder – Marissa Meyer

De serie The Lunar Chronicles van Marissa Meyer is één van mijn favoriete boekenseries. Originele sprookjes worden in deze boeken modern gemaakt, maar zijn absoluut nog goed te herkennen. Ook de hele wereld waarin de boeken zich afspelen zit enorm goed in elkaar. Alle verhalen van de voorgaande boeken komen in het volgende boek ook weer terug en alle verhaallijnen komen uiteindelijk bij elkaar. Enorme aanraders en de hele serie is te lezen via Kobo Plus.

Recensie | Cinder (The Lunar Chroncicles #1) – Marissa Meyer

Buren with Benefits (Onbreekbaar #1) – Lisette Jonkman

De Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman heb ik al vaker genoemd, maar dat blijf ik gewoon doen. Ik vind deze boeken gewoon heel erg leuk. En de humoristische schrijfstijl van Lisette Jonkman is heel fijn om te lezen. Door de Onbreekbaar-boeken ben ik de Verkikkerd-serie gaan lezen (Ook beschikbaar in Kobo Plus trouwens) en ik ben alleen nog mar meer benieuwd geworden naar andere boeken van haar.

Recensie | Buren with Benefits (Onbreekbaar #1) – Lisette Jonkman

The Hate U Give – Angie Thomas

Ten slotte eindig ik met een boek dat echt een hele tijd op mijn ereader heeft gestaan om gelezen te worden. Nu ik het boek gelezen heb, weet ik echt niet waarom ik daar zo lang mee gewacht heb, want dit boek verdient absoluut vijf sterren. Dit is misschien wel mijn grootste aanrader uit deze lijst en als je het boek dan gelezen hebt, kijk dan ook gelijk de film, want die is al net zo goed.

Recensie | The Hate U Give – Angie Thomas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “9x Aanraders in Kobo Plus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.