Aanraders in Kobo Plus

Sinds het ebook abonnement Kobo Plus bestaat heb ik er een abonnement op en nog steeds vind ik het elke maand de tien euro waard. Ik lees immers voornamelijk ebooks en als je gemiddeld vier boeken per maand leest, heb je dat geld er dus zo uit. Ook vind ik het aanbod in Kobo Plus nog steeds erg goed en zijn er best vaak nieuw verschenen boeken al meteen of vlak na verschijning beschikbaar. Vandaag wilde ik wat aanraders voor jullie op een rijtje zetten. Voor als je net als ik soms door de bomen het bos niet meer ziet of als je juist twijfelt of het Kobo Plus abonnement wel wat voor jou is.

New Adult/Romans

Het aanbod New Adult boeken in Kobo Plus vind ik echt behoorlijk groot. Zo kan je onder andere één van mijn favoriete boeken van dit jaar De deal van Elle Kennedy lezen. Daarnaast zijn van de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout deel 1 t/m 4 beschikbaar. Helaas de twee delen daarna nog niet, dat vind ik wel jammer, maar de eerste vier delen heb ik in ieder geval via Kobo Plus gelezen.

Een auteur waar ik dankzij Kobo Plus boeken van ben gaan lezen is Lisette Jonkman. Ik wilde al lange tijd een boek van haar lezen, maar toen er een nieuwe serie van haar verscheen als Kobo Original heb ik deze meteen opgepakt.  Over het eerste deel van Onbreekbaar schreef ik laatst al dat ik het geweldig vond en afgelopen week las ik ook het tweede deel en dat was minstens net zo goed. Heel benieuwd ben ik dan ook wat Lisette van het derde deel gaat maken.

Tenslotte zijn er in het New Adult genre ook een aantal boeken van één van mijn favoriete auteurs, Colleen Hoover, beschikbaar. Helaas niet al haar boeken, maar onder andere Misschien Ooit is via Kobo Plus te lezen.

Young Adult

Ook qua Young Adult is het aanbod redelijk uitgebreid. Aan het begin van Kobo Plus vond ik het YA-aanbod wel een beetje tegenvallen, maar inmiddels zijn er ook steeds meer boeken binnen dit genre beschikbaar. Onder andere alle boeken over de Schaduwjagers van Cassandra Clare zijn in het Nederlands via deze dienst te lezen. Zowel De kronieken van de onderwereld, De helse creaties en de tot nu toe twee verschenen boeken in De duistere machten. Genoeg te lezen over deze wereld dus en heel handig als je net als ik niet zo goed wist of deze boeken wat voor jou zouden zijn. En als je dan net als ik wel verslaafd wordt aan de series van Cassandra Clare heb je meteen een heleboel te lezen.

Andere Fantasy aanraders binnen YA zijn het boek Everless ,dit boek vond ik zelf echt helemaal geweldig én was ook nog eens supersnel na verschijning beschikbaar in Kobo Plus en de Duizend Hoog-serie van Katharine McGee, als je van Gossip Girl houdt ga je deze boeken geweldig vinden en de complete serie is beschikbaar.

Thrillers

Tenslotte wil ik nog een aantal thrillers noemen die beschikbaar zijn in Kobo Plus en die ik aanraders vind om te lezen. Zo is onder andere de hele serie van Nicci French over Frieda Klein te lezen. Ik ben zelf nu in het laatste deel bezig en hoewel het ene boek wat beter is dan het andere vind ik deze serie over het algemeen een hele grote aanrader om te lezen.

Daarnaast is ook de Joona Linna-serie van Lars Kepler helemaal (de tot nu toe verschenen delen in ieder geval) te lezen via Kobo Plus. Scandinavische thrillers vind ik sowieso altijd aanraders en ook deze boeken zijn echt geweldig.

En dan nog even een auteur die ik eigenlijk een beetje ontdekt heb dankzij Kobo Plus, David Baldacci. Natuurlijk had ik wel al eens van deze auteur gehoord, maar ik las er nog nooit een boek van. Totdat ik laatst in Kobo Plus De geheugenman voorbij zag komen. Echt een aanrader en dit heeft mij ook zeker nieuwsgierig gemaakt naar zijn andere boeken.

Ik ben nog steeds heel erg blij met Kobo Plus en kan er ook nog steeds genoeg boeken in vinden die ik graag wil lezen. Voorlopig staat er nog een hele voorraad te wachten om gelezen te worden op mijn ereader dus wie weet verschijnt er over een tijdje nog zo’n lijst met aanraders.

 

Eén gedachte over “Aanraders in Kobo Plus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.